Livrare peste tot in tara

3 Tipuri de cămăși în care să investești în perioada reducerilor

Perioada reducerilor și a promoțiilor poate fi o perioadă destul de tentantă pentru marea majoritate a persoanelor în care, fără să îți dai seama, să ajungi să îți cheltui toate economiile pe articole de care nu ai neapărat nevoie.

Pentru a evita acest lucru, dar și pentru a te asigura că ai investit în piese vestimentare pe care să le poți folosi cu încredere și în sezoanele următoare, îți prezentăm în rândurile de mai jos trei tipuri de cămăși de bărbați pe care le poți achiziționa cu încredere în perioadele promoționale.

Cămașa clasică albă

Este un articol esențial în garderoba oricărui bărbat. Fie că îți completezi ținuta pentru birou, fie că decizi să o porți alături de un costum elegant, acest tip de cămașă este ideal în orice situație de acest gen. Bineînțeles, dacă în timpul liber te caracterizează alegerea unor outfit-uri elegante, atunci o poți purta fără griji în orice moment.

Alegând să cumperi o astfel de cămașă, investești de fapt într-o piesă vestimentară atemporală, versatilă, pe care o vei putea asorta întotdeauna cu ușurință, indiferent de noile tendințe din modă.

Cămașa în carouri

Acest tip de cămașă este o alegere sigură atunci când dorești să îți dozezi ținutele smart-casual cu un plus de rafinament. Carourile sunt de câteva sezoane în tendințe și nu par a se demoda prea curând.

Totodată, aceste imprimeuri (în funcție de tipul pe care îl alegi) pot masca cu ușurință anumite imperfecțiuni ale siluetei. Spre exemplu, carourile mari adaugă volum în partea superioară a corpului, în timp ce carourile mărunte pot subția silueta, după cum poți observa și în imagine. Bineînțeles, este important să optezi și pentru acele combinații de culori care te avantajează și care se potrivesc cu nuanța părului, tenului și a ochilor tăi.

Cămașa casual într-o nuanță pală

Cămașa casual este un ajutor de nădejde atunci când dorești să obții un outfit relaxat, însă în același timp stilat. Avantajul acestei piese vestimentare este că poate fi combinată cu un minimum de efort cu o pereche de jeanși sau pantaloni casual, ținuta fiind gata.

Secretul unei combinații vestimentare reușite pornind de la o astfel de cămașă este nuanța pe care o alegi. Recomandarea noastră este fie un bleu deschis, fie un roz pal precum sunt modelele din imaginea de mai jos pe care le găsești la un preț accesibil pe site-ul nostru.

Dacă ești interesat să achiziționezi aceste tipuri de cămăși, dar și alte modele interesante, te așteptăm pe site-ul nostru cu o serie de variante care în mod definitoriu vor fi pe placul tău. Nu uita de discount-urile pe care ți le punem la dispoziție în această perioadă, astfel încât să poți cumpăra mai multe produse perfecte pentru garderoba ta!

Lăsați un comentariu