Livrare peste tot in tara

RSS

Articole blog din "2020" "octombrie"

TOP 3 pulovere bărbătești indispensabile în această toamnă
TOP  3 pulovere bărbătești indispensabile în această toamnă
Este de la sine înțeles faptul că trecerea de la sezonul cald la cel rece ne aduce nu doar temperaturi scăzute, ci și o serie de schimbări vestimentare importante. Așadar, puloverele bărbătești pot fi considerate cele mai accesate variante pentru a ne proteja de frig, dar și pentru a obține un look cât mai modern. Iată trei modele de pulovere bărbătești de care vei avea nevoie în această toamnă spre a evita disconfortul termic:
Iată de ce mereu simți că nu ai cu ce să te îmbraci
Iată de ce mereu simți că nu ai cu ce să te îmbraci
Și tu obișnuiești să petreci multe ore în fața oglinzii sau în fața dressing-ului, fără să ai măcar o idee despre ținuta care te va salva de la întârziere sau de un adevărat eșec vestimentar? Ei bine, nu ești singurul. De fapt, nu sunt deloc puțini cei care devin nehotărâți în privința îmbrăcămintei, chiar dacă au o garderobă complexă.
Regulile esențiale de etichetă pentru purtarea accesoriilor bărbătești
Regulile esențiale de etichetă pentru purtarea accesoriilor bărbătești
Atât femeile, cât și bărbații poartă accesorii de secole. Cu toate acestea, există o serie de reguli pentru purtarea accesoriilor bărbătești, în funcție de produsele pe care le selectăm, precum și de momentul în sine, cu care decidem să le asortăm.
5 accesorii bărbătești must-have în orice sezon
5 accesorii bărbătești must-have în orice sezon
Dacă în articolul trecut, îți povesteam despre regulile de etichetă cu privire la purtarea accesoriilor bărbătești, astăzi, am revenit cu forțe proaspete tot despre acest subiect, însă mai în detaliu. Fără discuție, accesoriile își fac cu ușurință loc în ținutele noastre, indiferent de stilul abordat sau de sezon, iar asta deoarece ne oferă un șarm aparte și ne completează look-ul. Pe lista principalelor accesorii pe care fiecare bărbat stilat ar trebui să și le însușească, se numără: