Livrare peste tot in tara

TOP 3 pulovere bărbătești indispensabile în această toamnă

TOP  3 pulovere bărbătești indispensabile în această toamnă

Este de la sine înțeles faptul că trecerea de la sezonul cald la cel rece ne aduce nu doar temperaturi scăzute, ci și o serie de schimbări vestimentare importante. Așadar, puloverele bărbătești pot fi considerate cele mai accesate variante pentru a ne proteja de frig, dar și pentru a obține un look cât mai modern.  

Iată trei modele de pulovere bărbătești de care vei avea nevoie în această toamnă spre a evita disconfortul termic: 

  1. Puloverul cu guler înalt – secretul ținutelor smart casual călduroase 

Dacă generațiile anterioare mizau doar pe funcționalitatea puloverelor cu guler înalt, în prezent aceste articole se dovedesc opțiunea principală a iubitorilor de modă. Mai mult decât atât, după ce au devenit celebre datorită unor personalități precum Steve Jobs sau James Bond, designerii vestimentari le-au regândit în totalitate potențialul și le-au adăugat pe lista celor mai populare topuri bărbătești din acest an. 

Întrucât face parte din categoria pieselor de îmbrăcăminte smart casual, puloverul cu gulerul înalt poate fi purtat în infinite ecuații stilistice masculine. Astfel, modelele mai subțiri, cu o consistență redusă, arată absolut fabulos pe sub un sacou sau un costum office, iar cele groase pot fi purtate într-un context relaxat, cu jeanși, pantofi și geacă sau palton. 

  1. Cardiganul cu fermoar – întotdeauna o alegere clasică 

Nu este deloc un secret faptul că acest tip de pulover bărbătesc își dovedește constant versatilitatea în garderobele bărbaților de pretutindeni. De fapt, caracterul practic al cardiganului cu fermoar este unul dintre motivele de bază pentru care această piesă încă este prezentă pe podiumuri și la ora actuală. 

Rămâne la alegerea bărbatului care îl poartă stilul în care vrea să combine acest articol clasic, însă variantele sunt nenumărate. Spre exemplu, pentru un look minimalist, cardiganul poate însoți o cămașă albă și pantaloni din stofă, iar pentru a obține un outfit degajat, combină-l cu un tricou, o pereche de jeanși și bocanci.  

  1. Puloverul cu guler în formă de V – în amintirea zilelor de vară 

De regulă, bluzele cu guler în formă de V sunt des întâlnite în sezonul călduros. Cu toate acestea, popularitatea de care se bucură în rândul preferințelor masculine le-a propulsat și către anotimpul răcoros. 

Prin urmaremodelele din tricot și din fibre delicate completează cu rafinament orice look de toamnă-iarnă, indiferent dacă mizezi pe nuanțe cărămizii sau mai intense.  

 

Ce părere ai despre categoriile de pulovere de mai sus? În cazul în care nici ție nu îți plac zilele friguroase, atunci vei descoperi că aceste piese de îmbrăcăminte sunt ideale în ceea ce privește obținerea unui outfit călduros și modern. Atât cardiganele cu fermoar, cât și puloverele cu guler înalt, ușor rulat sau în formă de V sunt disponibile pe site-ul nostru în numeroase culori și texturi. 

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site, să îți alegi nuanța și mărimea care ți se potrivește cel mai bine și să te bucuri de caracterul practic, dar și de doza suplimentară de eleganță pe care aceste pulovere ți le oferă. Stai cu ochii pe noi pentru multe alte sfaturi vestimentare în sezonul rece! 

Lăsați un comentariu