Livrare peste tot in tara

RSS

Articole blog din "2017" "septembrie"

„Primii pași” vestimentari spre o toamnă cu stil
Deși ne este destul de greu să ne despărțim de temperaturile ridicate, de pantalonii scurți și de tricourile subțiri, a venit toamna. Da, anotimpul răcoros bate la ușă, iar asta înseamnă nimic altceva decât că trebuie să fim pe deplin pregătiți cu o garderobă corespunzătoare. Care sunt trendurile în materie de fashion pentru toamna acestui an? În continuare vă vom surprinde cu câteva dintre principalele piese vestimentare pe care orice bărbat trebuie să le dețină în propria garderobă în acest sezon.
Te caracterizează o siluetă zveltă? Ești înalt, dar slab? Iată cum te poți îmbrăca corect
Nu întotdeauna ne putem mândri cu o siluetă perfectă, întocmai modelelor de pe podium. Totuși, asta nu înseamnă că nu putem remedia situația prin vestimentație, mai ales dacă știm să alegem piesele de îmbrăcăminte perfecte pentru corpul nostru. Dacă în articolul anterior, ofeream sfaturi vestimentare prețioase bărbaților cu o siluetă robustă, ei bine, acum ne concentrăm pe siluetele zvelte. Într-adevăr, marea majoritate a bărbaților înalți și slabi pot fi puși deseori în încurcătură atunci când vine vorba despre hainele potrivite.
Trucuri vestimentare pentru siluetele robuste
Dintotdeauna, unul dintre punctele forte ale bărbaților a fost reprezentat de imaginea masculină, puternică și plină de atitudine. Totuși, deși bărbații își doresc să își completeze imaginea de ansamblu cu un corp parcă desprins din reviste, marea majoritate a acestora sunt complexați de silueta robustă care îi caracterizează. Așadar, exercițiile fizice, un regim alimentar și un stil de viață activ constituie secretul oricărui corp sănătos, care nu doar să se simtă bine ci să arate pe măsură. Până reușiți să vă atingeți aceste obiective, vă propunem în cele ce urmează câteva trucuri vestimentare prin care orice siluetă robustă să fie avantajată.