Livrare peste tot in tara

RSS

Articole blog din "2017" "octombrie"

Rețeta sucesului în moda pentru bărbați: DOVANI
Atunci când vine vorba despre modă, cu siguranță este bine cunoscut faptul că tendințele se schimbă în mod constant, că tredurile populare acum nu vor mai fi actuale în scurt timp și că prea puține sunt piesele cu adevărat atemporale. Așadar, cu toate aceste schimbări din lumea modei, un brand care își respectă clienții trebuie să fie mereu pregătit pentru a le oferi acestora articole de actualitate, moderne și care se transformă întotdeauna în look-uri rafinate.
Cămășile în carouri - cum și când pot fi purtate?
Nu este deloc un secret faptul că ținutele office, de obicei cele specifice unui mediu oficial, au părut dintotdeauna anoste. Totuși, asta nu înseamnă că la ora actuală această părere mai poate fi luată în considerare. Una dintre cele mai bune modalități de a aduce un plus de modernism și de rafinament stilului office este prin intermediul pieselor vestimentare cu un imprimeu inovativ. Și ce imprimeu este mai potrivit în acest caz decât carourile?
Când sunt imprimeurile un aliat vestimentar și de ce?
Pentru unii bărbați, ținutele compuse din piese vestimentare clasice, în nuanțe simple reprezintă cea mai de încredere variantă. Astfel, aceștia se pot „feri” de eșecul vestimentar. Totuși, moda în sine, prin versatilitatea și schimbările radicale pe care le propune înseamnă și asumarea unui astfel de risc, de a combina cât mai multe articole de îmbrăcăminte, de a ne juca cu nuanțele și de a experimenta.