Livrare peste tot in tara

RSS

Articole blog din "2018" "decembrie"

DOVANI vine cu oferte de nerefuzat pentru bărbați, de sărbători!
Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă și simți că lista de cadouri pentru cei dragi încă este lungă? Nu te mai îngrijora! DOVANI este aliatul tău în lupta contra-cronometru pentru cele mai inspirate cumpărături! Fie că este vorba despre partenerul de viață, de cel mai bun prieten, tatăl sau chiar un coleg, acum ai posibilitatea de a-i cumpăra un cadou rafinat, care fără doar și poate va fi pe gustul său. Indiferent că bărbatul pe care îți dorești să îl surprinzi în această perioadă preferă un stil casual, elegant sau office, DOVANI este un brand mereu pregătit să te întâmpine cu oferte imbatabile.
5 lucruri pe care femeile le consideră atrăgătoare la un bărbat
Ce bărbat nu își dorește să fie în atenția femeilor? Ei bine, în realitate, majoritatea femeilor au anumite preferințe atunci când vine vorba despre reprezentanții sexului opus, începând de la stilul vestimentar și până la atitudine.
5 trucuri ușor de aplicat pentru a fi mereu elegant!
Orice bărbat se întreabă dacă există cu adevărat un secret la care poți apela de fiecare dată când îți dorești să arăți bine. Dacă anumite persoane sunt de părere că tendințele de actualitate ale fiecărui sezon reprezintă necesarul pentru un look de invidiat, mai rămân totuși câteva aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere. Este posibil să vă întrebați de ce este important să fiți mereu eleganți? Răspunsul pornește de la faptul că oamenii apreciază, de cele mai multe ori, constantele. Așadar, a fi constant fie în vestimentație, fie în stil, fie în atitudine se rezumă la un lucru de bază: construirea încrederii.