Livrare peste tot in tara

RSS

Articole blog din "2017" "noiembrie"

Tu ți-ai pregătit garderoba pentru iarnă?
Nu este deloc un secret faptul că anotimpul răcoros ne bate la ușă cu temperaturi din ce în ce mai scăzute și cu zile geroase de iarnă. Totuși, garderoba dumneavoastră este pe deplin pregătită pentru a vă ajuta să țineți piept iernii? În situația în care nu ați luat încă măsuri din acest punct de vedere nu trebuie să vă îngrijorați, deoarece în cele ce urmează venim cu o serie de propuneri vestimentare de succes pentru această perioadă a anului.
4 Elemente simple ce trebuie avute în vedere atunci când cumperi pantofi
Sesiunile de shopping tind să pară de cele mai multe ori epuizante, nu-i așa? Ei bine, lucrurile se complică în mare măsură atunci când trebuie să îți cumperi perechea de pantofi potrivită pentru o anumită ținută. Dacă piesele vestimentare le alegi în funcție de tipul de siluetă și de stilul propriu, care sunt pașii ce trebuie urmați în achiziționarea încălțămintei?
Cum poți „prelungi” durata de viață a pantofilor tăi din piele?
Este mai mult decât firesc ca odată cu achiziționarea unei perechi de pantofi din piele să considerăm că aceștia vor rezista un termen cât mai lung în garderoba noastră. Totuși, acest aspect nu este întotdeauna și valabil, mai ales dacă nu avem în vedere și cele mai bune modalități de întreținere a încălțămintei din piele.