4 Elemente simple ce trebuie avute în vedere atunci când cumperi pantofi

Sesiunile de shopping tind să pară de cele mai multe ori epuizante, nu-i așa? Ei bine, lucrurile se complică în mare măsură atunci când trebuie să îți cumperi perechea de pantofi potrivită pentru o anumită ținută. Dacă piesele vestimentare le alegi în funcție de tipul de siluetă și de stilul propriu, care sunt pașii ce trebuie urmați în achiziționarea încălțămintei?

Marea majoritate a bărbaților acordă deosebit de mare importanță pieselor de încălțăminte, deoarece acestea pot schimba radical look-ul personal. Așadar, cumpărarea unei perechi de pantofi poate să pară o adevărată provocare pentru multe persoane.

            Pentru a vă ușura considerabil munca depusă în acest sens, dar și pentru a vă ajuta să achiziționați acea pereche de încălțăminte potrivită, vă oferim în rândurile următoare patru elemente simple ce trebuie avute în vedere. Haideți să vedem despre ce este vorba mai exact:

  1.      Calitatea

Fiecare dintre noi știe cât de mari sunt diferențele dintre o pereche de pantofi de calitate și una mai puțin bună din această privință. Începând de la prețuri și până la durata de viață, este de la sine înțeles că o pereche de pantofi confecționați din piele sunt invincibili.

Așadar, atunci când porniți în căutarea încălțămintei ideale, vă recomandăm să luați în calcul doar acele piese din piele. În acest sens, veți economisi timp și veți beneficia de calitate desăvârșită.

Pantofii din piele sunt ușor de întreținut, protejează piciorul atât pe timpul sezonului călduros, cât și pe timp de iarnă, iar gradul de rezistență al acestora este de necontestat.

  1.      Modelul

Odată ce ați stabilit materialul din care să fie confecționați pantofii, vă puteți îndrepta atenția asupra modelului acestora. Astfel, trebuie să vă ghidați după ținuta alături de care îi veți purta, stilul dorit (casual, office, elegant etc) și, bineînțeles, culoarea care se potrivește cel mai bine în contextul vestimentar ales.

Spre exemplu, o pereche de pantofi casual din piele de culoare neagră vor merge de minune în nenumărate combinații coloristice, fiind ușor de accesorizat cu piesele vestimentare pentru birou sau pentru stilul abordat în viața de zi cu zi.

  1.      Prețul

În ceea ce privește prețul pe care sunteți dispus să îl investiți într-o pereche de pantofi, este important să vă stabiliți cu atenție atât o valoare minimă, cât și una maximă în care să vă încadrați. Bineînțeles, acest aspect depinde de bugetul fiecărei persoane în parte, însă un lucru este cert: încălțămintea calitativă, din piele va costa puțin mai mult decât cea mai puțin rezistentă.

  1.      Mărimea potrivită

Atunci când doriți să achiziționați pantofii potriviți, este mai mult decât esențial să optați pentru mărimea potrivită pentru dumneavoastră. Oricât de atrăgător ar fi un anumit model de încălțăminte, dacă nu îl găsiți disponibil în mărimea necesară, este indicat să vă îndreptați atenția spre un alt model. De reținut este faptul că încălțămintea din piele devine mai flexibilă după câteva purtări, motiv pentru care nu trebuie să vă speriați dacă la prima probă vă incomodează puțin.

 

            Dacă luați în calcul toate cele patru aspecte simple de mai sus, respectiv calitatea, modelul, prețul și mărimea potrivită, în mod definitoriu veți găsi o pereche de pantofi ideală pentru garderoba dumneavoastră. În cadrul magazinului nostru online, www.dovani.ro, însă și în magazinele fizice vă punem la dispoziție o colecție modernă de pantofi și ghete confecționate din piele naturală de calitate superioară, la cele mai avantajoase prețuri.

 

Lăsați un comentariu