Livrare peste tot in tara

RSS

Articole blog din "2017" "decembrie"

Costumul bărbătesc de-a lungul timpului
Precum se întâmplă în viață, istoria și trecerea timpului este ceea ce definește natura și cursul tuturor lucrurilor care ne înconjoară. Acest aspect este valabil, bineînțeles, și în cazul costumelor.
Reguli „de aur” atunci când cumperi un costum bărbătesc
La momentul de față, costumul a devenit acel „deux piece” necesar în numeroase situații din viața bărbaților. Fie că este vorba despre un eveniment select, despre ținuta perfectă pentru birou sau la o întâlnire, costumul este alegerea cea mai potrivită care vă poate avantaja. Totuși, cumpărarea acelui costum perfect poate implica, uneori, o serie de impedimente, așa cum sunt materialele care se șifonează ușor, lungimea greșită a pantalonilor, culoare dificil de asortat și multe altele.
Secretele din spatele unei ținute rafinate
În mod definitoriu, fiecare dintre noi a admirat cel puțin o dată ținuta unei alte persoane. Ei bine, dacă vă întrebați cum anume a reușit acea persoană să obțină o combinație vestimentară atât de reușită, în rândurile următoarele vă oferim câteva mici trucuri la care și dumneavoastră puteți apela ori de câte ori vă pregătiți outfit-ul.
Tipurile de siluete bărbătești: Află care ți se potrivește cel mai bine!
În ceea ce privește aspectul fizic, cu siguranță fiecare dintre noi își dorește să ia cele mai bune decizii vestimentare astfel încât să fie pe deplin avantajat de ținuta aleasă. Totuși, pentru a face acest lucru corect, este mai mult decât necesar să știm în ce categorie de siluetă ne încadrăm. Doar în acest fel ne va fi mai ușor să achiziționăm piese de îmbrăcăminte care să ne evidențieze atuurile și nu micile „defecte” de care nu suntem în totalitate mulțumiți.