Livrare peste tot in tara

Secretele din spatele unei ținute rafinate

În mod definitoriu, fiecare dintre noi a admirat cel puțin o dată ținuta unei alte persoane. Ei bine, dacă vă întrebați cum anume a reușit acea persoană să obțină o combinație vestimentară atât de reușită, în rândurile următoarele vă oferim câteva mici trucuri la care și dumneavoastră puteți apela ori de câte ori vă pregătiți outfit-ul.

     Pornește întotdeauna în construirea unei ținute prin alegerea perechii de încălțăminte

Într-adevăr, un prim pas pe care trebuie să îl parcurgeți atunci când doriți să obțineți un look cu adevărat reușit este să vă alegeți pantofii. De cele mai multe ori, construirea unui outfit perfect poate să ne dea bătăi de cap, iar astfel ne trezim petrecând ore în șir în fața garderobei fără să știm cum să începem „eterna bătălie cu moda”.

Pentru a evita asemenea situații extrem de costisitoare ca timp, vă recomandăm să alegeți înainte de orice altceva tipul de încălțăminte potrivit evenimentului la care veți participa. Fie că mergeți la birou, la o petrecere elegantă sau la cumpărături, alegerea unei perechi de pantofi vă va simplifica cu mult deciziile următoare cu privire la articolele vestimentare ideale.

     Alege stilul în care te simți cel mai bine

Odată ce ați decis ce pereche de pantofi veți încălța, în mod automat ați stabilit și stilul pe care îl veți aborda. Așadar, în continuare, mai trebuie doar să selectați din garderoba proprie exact piesele de îmbrăcăminte care se potrivesc atât cromatic, cât și din prisma stilului cu încălțămintea aleasă.

Cel mai indicat ar fi, să vă completați ținuta doar cu acele articole vestimentare care să vă ofere pe deplin versatilitate și comoditate. Este extrem de important ca, indiferent de locație, să vă simțiți bine în propria piele. Spre exemplu, dacă hainele pe care le purtați fie vă sunt prea mici sau prea mari, atunci nici dumneavoastră nu veți beneficia de confort deplin, iar acest aspect va fi observat și de către ceilalți din jur.

Începând de la mărimea potrivită, materialele de calitate și până la croiul care vă avantajează cel mai bine silueta, toate aceste elemente contează în deosebit de mare măsură atunci când vă așteptați să obțineți o ținută rafinată la final.

     Detaliile care nu trebuie omise niciodată: culorile potrivite

Bineînțeles, nici cromatica unui outfit nu este mai prejos față de celelalte aspecte menționate mai sus. Așadar, încercați întotdeauna să achiziționați acele piese de îmbrăcăminte care să vă avantajeze din punct de vedere cromatic și nu doar care să se potrivească într-un anumit context. Așa cum sigur știți deja, tonurile și nuanțele hainelor pe care le purtăm trebuie să ne evidențieze plăcut tenul, culoarea părului și a ochilor. Cu cât avem în vedere astfel de detalii, cu atât vom străluci mai mult într-o anumită ținută.

Așadar, toate aspectele de mai sus reunite formează un tot unitar de elemente care vă asigură succesul vestimentar. Nu uitați că odată construită o ținută, doar dumneavoastră o puteți face remarcată prin felul în care o purtați. Fie că optați pentru accesorizarea sa, fie sunteți genul care preferă outfit-urile mai simple, stilul dumneavoastră personal va impresiona în orice context și locație atunci când emanați încredere în propria persoană și în propriile gusturi!

Lăsați un comentariu