Livrare peste tot in tara

RSS

Articole blog din "2020" "septembrie"

Alege cămașa în funcție de tonul pielii tale
Alege cămașa în funcție de tonul pielii tale
Mulți dintre voi ne întrebați cum să alegem culoarea cămășii în funcție de tonul pielii. Pentru a răspunde la aceste întrebări, am pregătit un ghid care vă va permite să identificați mai ușor culorile care vi se potrivesc cel mai bine.
De ce să purtăm cămașa în carouri?
De ce să purtăm cămașa în carouri?
Dincolo de dramaturgie, există un adevăr: fiecare bărbat de astăzi TREBUIE să aibă o cămașă. Cămaşa este baza garderobei pentru bărbați, emblema eleganței unui bărbat, un stâlp al stilului masculin. Cămașa în carouri este cămașa bărbătească care a făcut întotdeauna parte din peisajul modei peste tot în lume, dar oare este încă la modă? Răspunsul este: clar da! Este un must-have, a revenit în vigoare în dulapurile noastre și promite să fie piesa ideală pentru toți cei care caută un look casual și la modă. Este un mare clasic al garderobei pentru bărbați, așa că pentru cei care încă nu au purtat acest model, vă aducem la cunoștință că puteți să adoptați cu ușurință această tendință.
Cravata: accesoriul ideal pentru orice cămașă
Cravata: accesoriul ideal pentru orice cămașă
O cămașă frumoasă este punctul de plecare pentru un stil impecabil, dar, să nu uităm că accesoriile sunt întotdeauna cele care vor face diferența!