Livrare peste tot in tara

De ce să purtăm cămașa în carouri?

De ce să purtăm cămașa în carouri?

Dincolo de dramaturgie, există un adevăr: fiecare bărbat de astăzi TREBUIE să aibă o cămașă. Cămaşa este baza garderobei pentru bărbați, emblema eleganței unui bărbat, un stâlp al stilului masculin.

Cămașa în carouri este  cămașa bărbătească care a făcut întotdeauna parte din peisajul modei peste tot în lume, dar oare este încă la modă? Răspunsul este: clar da! Este un must-have, a revenit în vigoare în dulapurile noastre și promite să fie piesa ideală pentru toți cei care caută un look casual și la modă. Este un mare clasic al garderobei pentru bărbați, așa că pentru cei care încă nu au purtat acest model, vă aducem la cunoștință că puteți să adoptați cu ușurință această tendință.

Cămașa în carouri, o poveste întreagă

Cămașa în carouri a apărut acum 200 de ani dar, cu toate acestea, nu pare să fi îmbătrânit nici un pic! Contrar credinței populare, nu a apărut în Statele Unite, ci în Scoția, unde s-a dat naștere modelelor cămășii în carouri, unde controalele reglementează fiecare bucată de țesătură.

Cămașa în carouri este piesa eternă care a fost purtată de zeci de ani și este încă foarte la modă. Această cămașă poate fi purtată în mai multe moduri diferite, se potrivește cu aproape orice, și arată minunat atât pentru bărbați, cât și pentru femei!  Este un articol care poate fi purtat nu numai într-un mediu profesional, ci și în mod casual.

Purtarea cămășii în carouri

În funcție de stilul pe care doriți să îl adoptați, există mai multe moduri de a purta cămașa în carouri. În acest sezon, este purtat casual, dar cu o notă de șic, care este foarte importantă. Secretul este să optați pentru materiale de calitate atunci când vine vorba de alegerea unei cămăși în carouri.

Aspectul ideal? O cămașă în carouri asortată cu un tricou alb sau gri deschis, blugi și o pereche de adidași.

Dacă preferați un stil mai casual, desfaceți primii doi nasturi de la cămașă sau purtați-o complet deschisă, peste un tricou simplu.

Un alt aspect la modă este, fără îndoială, cămașa în carouri purtată ca o jachetă. Cu mânecile înfășurate obțineți o îmbrăcăminte care se adaptează ușor pentru a fi purtată zilnic.

Pentru fiecare ocazie puteți opta pentru o  cămașă în carouri! La locul de muncă, este mai bine să optați pentru un model de cămașă cu carouri mici neutre în nuanțe de alb și negru și să o asociați cu o pereche de pantofi cu șireturi pentru un stil contemporan și șic. În ceea ce privește accesoriile, alegeți o geantă de umăr din piele pentru a da un plus întregii ținute.

Sfatul Dovani

Marea întrebare care apare: cămașa în carouri se poartă băgată în pantaloni sau peste pantaloni? Pentru a adopta un stil casual, optați pentru cămașa peste pantaloni, deschisă sau închisă, oricum ar fi, în ambele cazuri veți avea un aspect modern. Iar pentru un aspect mai elegant, purtați cămașa băgată în pantaloni, cu o curea mică pentru accesorizare..

Și, mai presus de toate, acordați o importanță deosebită și în alegerea accesoriilor pentru ca ținuta să fie un succes!

Lăsați un comentariu