Livrare peste tot in tara

RSS

Articole blog din "2019" "februarie"

Definește-ți personalitatea cu Dovani
Orice bărbat vrea să atragă atenția unei femei chiar dacă este căsătorit cu aceasta, se află într-o relație sau și mai mult de atât dorește să fie cuceritor și să aibă atuuri pentru a avea mereu alături femeia adorată vieții lui. Dovani e alături de tine mereu deoarece ești un barbat adevărat
Tinuta Dovani, pentru barbati cu stil
Cu siguranta fiecare dintre noi ne-am lovit de discomfortul oferit de o încălțăminte aleasă greșit și pe tot parcursul timpului am simțit că ziua devine tot mai lungă. Și aceasta pentru că nu am fost pricepuți în a alege sau nu am avut de unde lua cele mai potrivite outfit-uri. Încălțămintea oferită de Dovani nu doar că este de foarte bună calitate dar poți fi beneficiarul celei mai confortabile perechi de pantofi sau ghete care ți se va potrivi și întreaga zi vei beneficia de confort și eleganță.
Fii beneficiarul ținutelor noastre
Ținutele inspirate vor creea în jurul tău doar admirație fiindcă vei fi mesagerul eleganței și al bunului gust indiferent ce ținută alegi. Alege să porți vesta peste o cămașă fină și ți se va schimba înfățișarea pe moment.
Ghidul de care ai nevoie în materie de culori și de vestimentație
De ce sunt atât de importante culorile în cadrul oricărei ținute și de ce nu ne putem limita la tonuri neutre de fiecare dată? Gri, Negru, Alb, pare a fi o alegere sigură, nu-i așa?