RSS

Articole blog din "2017" "iunie"

Cum porți costumul în carouri?

Întrucât moda este atât de schimbătoare, există mare șansa ca trendurile de acum câțiva ani să revină la ora actuală în topuri. Acesta este și cazul costumului în carouri, care până anul acesta a fost așezat cu grijă de către domni în șifonier.

Prin urmare, dacă aveți și dumneavoastră acasă un astfel de costum, este cazul să îl scoateți la lumină deoarece este o alegere pe cât se poate de inspira...

3 greșeli de stil pe care trebuie să le eviți

Într-adevăr, fiecare bărbat își dorește să arate ireproșabil, fie că este vorba despre ținuta potrivită pentru birou sau de cea adoptată în timpul liber. Totuși, există nenumărate aspecte care pot contribui la succesul vestimentar, începând de la materialele din care sunt confecționate hainele, tonurile acestora și până la maniera de asortare a tuturor elementelor de îmbrăcăminte.

Prin urmare, ne-am propus să vă dezvăluim în acest articol principalele greșeli de stil pe care neatenția sau graba le poate provoca. Astfel, acestea trebuie evitate pe cât de mult cu putință pentru ca outfit-ul dumneavoastră să fie bine ales. Nu uitați, micile amănunte pot să diferențieze o ținută bună de una cu adevărat inspirată. Haideți să le parcurgem împreună în rândurile de mai jos....

Principalele reguli de stil pe care orice bărbat trebuie să le știe

Fie că vă inspirați din ținutele vedetelor sau nu, un lucru este cert: există câteva reguli de stil esențiale pe care orice bărbat trebuie să le respecte atunci când vrea ca ținuta sa să fie ireproșabilă. Așadar, pentru că vestimentația bărbaților trebuie mereu să fie catalogată ca fiind inspirată, vă prezentăm în continuare câteva aspecte de care să țineți cont data viitoare când vă pregătiți ținuta.

Haideți să vedem despre ce e vorba:....