Livrare peste tot in tara

RSS

Articole blog din "2017" "iunie"

Cum porți costumul în carouri?
Întrucât moda este atât de schimbătoare, există mare șansa ca trendurile de acum câțiva ani să revină la ora actuală în topuri. Acesta este și cazul costumului în carouri, care până anul acesta a fost așezat cu grijă de către domni în șifonier.Prin urmare, dacă aveți și dumneavoastră acasă un astfel de costum, este cazul să îl scoateți la lumină deoarece este o alegere pe cât se poate de inspirată în acest sezon. Atât în ținutele de stradă, cât și cele pentru birou, costumul în carouri pare să fie nelipsit din trendurile fashion actuale. Haideți să vedem cum trebuie purtat “ca la carte” în rândurile următoare.
3 greșeli de stil pe care trebuie să le eviți
Într-adevăr, fiecare bărbat își dorește să arate ireproșabil, fie că este vorba despre ținuta potrivită pentru birou sau de cea adoptată în timpul liber. Totuși, există nenumărate aspecte care pot contribui la succesul vestimentar, începând de la materialele din care sunt confecționate hainele, tonurile acestora și până la maniera de asortare a tuturor elementelor de îmbrăcăminte. Prin urmare, ne-am propus să vă dezvăluim în acest articol principalele greșeli de stil pe care neatenția sau graba le poate provoca.
Principalele reguli de stil pe care orice bărbat trebuie să le știe
Fie că vă inspirați din ținutele vedetelor sau nu, un lucru este cert: există câteva reguli de stil esențiale pe care orice bărbat trebuie să le respecte atunci când vrea ca ținuta sa să fie ireproșabilă. Așadar, pentru că vestimentația bărbaților trebuie mereu să fie catalogată ca fiind inspirată, vă prezentăm în continuare câteva aspecte de care să țineți cont data viitoare când vă pregătiți ținuta.