Livrare peste tot in tara

3 greșeli de stil pe care trebuie să le eviți

Într-adevăr, fiecare bărbat își dorește să arate ireproșabil, fie că este vorba despre ținuta potrivită pentru birou sau de cea adoptată în timpul liber. Totuși, există nenumărate aspecte care pot contribui la succesul vestimentar, începând de la materialele din care sunt confecționate hainele, tonurile acestora și până la maniera de asortare a tuturor elementelor de îmbrăcăminte.

Prin urmare, ne-am propus să vă dezvăluim în acest articol principalele greșeli de stil pe care neatenția sau graba le poate provoca. Astfel, acestea trebuie evitate pe cât de mult cu putință pentru ca outfit-ul dumneavoastră să fie bine ales. Nu uitați, micile amănunte pot să diferențieze o ținută bună de una cu adevărat inspirată. Haideți să le parcurgem împreună în rândurile de mai jos.

Hainele necălcate sau șifonate

Oricât de mari ar fi sumele investite în elementele vestimentare din propria garderobă, atunci când omiți să îți calci hainele vei arăta că nu îți pasă de imaginea ta. Într-adevăr, graba își poate spune cuvântul, lăsându-și amprenta asupra ținutei tale într-un mod negativ.

Fiecare dintre noi se grăbește uneori să ajungă la timp la birou sau la o întâlnire, însă cel mai important este să îți planifici timpul astfel încât să reușești să le faci pe toate. Fie că le calci din timp, apelezi la ajutorul iubitei sau înainte de a ieși din casă, însă hainele niciodată nu trebuie purtate șifonate.

De asemenea, atunci când te apuci să calci piesele vestimentare, pentru a nu le deteriora este recomandat să ții cont de instrucțiunile de pe etichetă.

Culoarea șosetelor

Până acum, sigur orice bărbat știe regula conform căreia există în principal două tipuri de șosete. Astfel, cele scurte sunt dedicate pantofilor sport, iar cele lungi trebuie purtate la pantofi eleganți.

În cazul în care ți-ai ales mărimea potrivită a pantalonilor, trebuie să ții cont de faptul că atunci când te vei așeza, sau vei urca scările, șosetele vor ieși la iveală. Astfel, acestea nu reprezintă doar un mod de a ne proteja picioarele, ci parte integrantă a unei ținute.

Prin urmare, asigură-te că atât lungimea șosetelor, cât și culoarea acestora este aleasă corespunzător. În ceea ce privește culorile acestor elemente, trebuie asortate cu tonurile pantalonilor și nu cu pantofii. Spre exemplu, atunci când pantalonii sunt bleumarin, cu siguranță și șosetele trebuie să respecte aceeași culoare.

Modul de purtare al acului de cravată

Da, acul de cravată este un accesoriu bărbătesc care de cele mai multe ori este trecut cu vederea. Totuși, într-o ținută cu adevărat corectă, acesta nu va fi omis.

Astfel, acul de cravată trebuie să fie ales conform cravatei. Cel mai important aspect legat de dimensiunea sa este că trebuie să acopere trei sferturi din lățimea cravatei, și nici mai mult sau mai puțin.

În ceea ce privește culoarea ideală a unui ac de cravată, recomandat ar fi să se asorteze cu ceasul, inelul sau alte elemente metalice din ținută. Spre exemplu, argintiul pare să fie o culoare destul de versatilă pentru marea majoritate a ținutelor.

Nu trebuie omis nici faptul că acul de cravată se poartă între al treilea și al patrulea nasture al cămășii.

Prin urmare, aceste trei aspecte trebuie să fie în atenția oricărui bărbat. Deși la prima vedere nu dăm importanță, cele mai mari greșeli de stil constau în mici amănunte. Astfel, încercați să țineți cont de toate acestea data viitoare când vă alegeți ținuta ideală.

Lăsați un comentariu