Livrare peste tot in tara

Principalele reguli de stil pe care orice bărbat trebuie să le știe

Fie că vă inspirați din ținutele vedetelor sau nu, un lucru este cert: există câteva reguli de stil esențiale pe care orice bărbat trebuie să le respecte atunci când vrea ca ținuta sa să fie ireproșabilă.

Așadar, pentru că vestimentația bărbaților trebuie mereu să fie catalogată ca fiind inspirată, vă prezentăm în continuare câteva aspecte de care să țineți cont data viitoare când vă pregătiți ținuta. Haideți să vedem despre ce e vorba:

Cureaua trebuie asortată întotdeauna cu pantofii!

Da, poate că ne mai plac anumite combinații precum asortarea curelei cu cravata sau papionul, însă atunci când vrem să fim siguri pe o anumită ținută, trebuie să ținem cont de această regulă.

Accesoriile bărbătești se pot număra pe degete, motiv pentru care deși sunt puține, trebuie combinate armonios.

Spre exemplu, deși vara ne plac combinațiile de culori excentrice sau vioaie, o ținută office trebuie întotdeauna completată fie cu pantofi negri și curea neagră, ori pantofi maro alături de curea maro. Nu aveți cum să greșiți dacă aplicați această regulă!

Papionul colorat sau cu multe imprimeuri se asortează la o cămașă albă, simplă!

Ce bărbat nu a sesizat apariția spectaculoaspă a acelor papioane multicolore, care sunt create în diverse imprimeuri, modele și culori? Totuși, pentru a purta aceste modele deosebite, se impune prezența unei cămăși albe, pe cât se poate de simplă.

Într-adevăr, combinarea a două imprimeuri diferite pare să nu mai fie o regulă relevantă în moda masculină din 2017. Totuși, aceasta nu se aplică și când vine vorba despre un astfel de papion.

Rolul camășii albe este de a tempera cromatic întreaga ținută, astfel încât orice persoană să vă poata admira accesoriul frumos colorat.

Combinarea unui sacou office cu tricou implică alegerea unui tricou în tonuri simple!

Dacă până recent, combinația vestimentară dintre sacou și tricou părea imposibilă, ei bine anul acesta, moda a rezervat multe surprize.

Totuși, oricât de mult am vrea să adoptăm acest stil, este bine să știm exact ce anume se clasifică ca fiind inspirat și ce anume trebuie evitat dintr-o astfel de ținută.

Așadar, nu orice tricou poate să fie alăturat unei piese office, precum este sacoul. Fiți atenți la croiul tricoului, acesta trebuie să fie slim fit (bineînțeles, și sacoul trebuie să respecte această notă de croi). Cel mai recomandat aspect legat de nuanța tricoului ales este ca aceasta să se regăsească între următoarele: alb, gri, negru, bleumarin. Prin urmare, tonuri simple, fără imprimeuri, fără mesaje grafice.

Nu pare greu de respectat aceste reguli de stil, nu-i așa? Ei bine, dacă veți tine cont de acestea pe deplin, atunci nu trebuie să vă mai faceți probleme vestimentare. Celelalte piese de îmbrăcăminte se potrivesc de la sine, atunci când baza unei ținute este corect aleasă.

Sfatul nostru este să încercați întotdeauna să aveți un echilibru cromatic în fiecare ținută pe care o purtați. Într-adevăr, vara ne surprinde cu multe tonuri și nuanțe pe cât se poate de atrăgătoare, însă o ținută mult prea încărcată nu este întocmai o alegere ideală. Dacă doriți să vă achiziționați piese vestimentare și accesorii precum am prezentat mai sus, vă așteptăm în cadrul site-ului nostru cu cele mai atrăgătoare oferte: dovani.ro.

Lăsați un comentariu