Livrare peste tot in tara

Cum porți costumul în carouri?

Întrucât moda este atât de schimbătoare, există mare șansa ca trendurile de acum câțiva ani să revină la ora actuală în topuri. Acesta este și cazul costumului în carouri, care până anul acesta a fost așezat cu grijă de către domni în șifonier.

Prin urmare, dacă aveți și dumneavoastră acasă un astfel de costum, este cazul să îl scoateți la lumină deoarece este o alegere pe cât se poate de inspirată în acest sezon. Atât în ținutele de stradă, cât și cele pentru birou, costumul în carouri pare să fie nelipsit din trendurile fashion actuale. Haideți să vedem cum trebuie purtat “ca la carte” în rândurile următoare.

     Costumul în carouri cu o cămașă albă simplă

Pentru că deja mare parte din ținuta dumneavoastră prezintă un imprimeu destul de bogat, nu e cazul să mai încărcăm look-ul. Astfel, o primă idee inspirată de a purta un costum în carouri este alături de o cămașă albă, slim fit.

Culoarea cămășii neutră va completa pe deplin imprimeul costumului, temperând cromatica astfel încât întreaga ținută să fie pe deplin impecabilă. Nu uitați, totuși, să optați pentru o cămașă de calitate.

     Asortarea costumului în carouri cu nuanța cravatei

Dacă până acum obișnuiați să alegeți culoarea cravatei în funcție de imprimeurile cămășii, atunci când vine vorba despre purtarea unui costum în carouri maniera de asortare este diferită.

Prin urmare, puteți accesoriza nuanța cravatei cu tonurile regăsite în carourile costumului, precum și cu bastista de buzunar. În mod sigur, ținuta finală va fi cu adevărat inspirată.

     Costumul în carouri alături de adidași și tricou

Într-adevăr și costumul în carouri poate fi în acest sezon purtat astfel. Totuși, pentru ca ținuta să fie impecabilă, trebuie să optați pentru culorile tricoului și ale adidașilor care se regăsesc în carourile costumului.

De asemenea, aceste două articole vestimentare care se adaugă costumului în carouri trebuie să fie cât mai simple și, bineînțeles, de aceeași nuanță ambele.

Este deosebit de ușor să obtineți un look casual de succes dacă optați pentru această variantă de asortare a costumului în carouri. De altfel, este perfect potrivită pentru zilele călduroase de vară.

     Costumul în carouri alături de o cămașă colorată

Dacă nu vi se pare prea interesantă combinația dintre un costum în carouri și o cămașă albă, nu trebuie să vă îngrijorați. Puteți oricând opta pentru o cămașă colorată și în continuare ținuta să fie la fel de bine aleasă.

Totuși, trebuie sa fiți atenți atunci când cumpărați o astfel de cămașă, deoarece nuanța sa trebuie să corespundă cu unul dintre tonurile imprimeului în carouri. De asemenea, nu se recomandă decât alegerea de cămăși în culori calme, precum bleumarin, nude și altele similare.

Prin urmare, costumul în carouri este alegerea perfectă pentru a ne diversifica ținutele din acest sezon cu o pată de culoare. Totuși, nu accesorizați excesiv și țineți cont de regula de bază în purtarea de astfel de piese office: cureaua întotdeauna trebuie să fie în tonuri asemănătoare cu pantofii.

Lăsați un comentariu