Livrare peste tot in tara

Cum să-ți creezi ținute complete?

Fără a investi contant sume mari de bani, sunt anumite trucuri prin care te poți asigura că outfit-urile tale sunt pe deplin reușite în fiecare zi.

Cum salvezi o ținută de la eșec sau de rutina zilnică? Răspunsul este pe cât se poate de simplu: prin accesorizare. Înainte de a vă pregăti piesele de îmbrăcăminte, cel mai important este să vă întrebați ce accesorii pot fi potrivite mai ușor pentru fiecare situație în parte.

Începând de la ceas și până la pantofi, aveți nenumărate posibilități de accesorizare. Secretul unei ținute de succes va fi întotdeauna dat de o serie de ingrediente precum: optarea pentru materiale de calitate ale articolelor vestimentare și accesorizarea acestora corectă.

Mai mult decât atât, atunci când porniți la cumpărături, încercați să achiziționați nu doar piese de îmbrăcăminte, ci și accesoriile cu care acestea se potrivesc cel mai bine. În acest fel, veți fi scutiți de un efort depus în momentul în care pregătiți o anumită vestimentație.

În continuare o să vă prezentăm câteva mici trucuri de accesorizare a ținutelor de care puteți ține cont ori de câte ori vă aflați în impas:

     Orientați-vă întotdeauna după combinații cromatice armonioase

Cu siguranță știți deja până la momentul de față cât de importante sunt culorile unei anumite vestimentații. Așadar, încercați de fiecare dată să combinați culorile cât mai corect, pentru a evita orice greșeală de stil cauzată de astfel de aspecte.

Mai precis, atunci când piesele vestimentare favorite se bucură de nuanțe puternice, prea vii sau mult prea tari, căutați un echilibru cromatic prin articole de îmbrăcăminte neutre. În acest fel, veți obține un outfit plăcut din punct de vedere vizual.

Totodată, alegerea nuanțelor ținutelor trebuie să țină cont de culoarea tenului, a părului și a ochilor pentru un efect cu adevărat pe măsura așteptărilor.

     Nu exagerați cu accesorizarea

Deși uneori prea mult poate fi o idee vestimentară reușită, în marea majoritate a cazurilor excesul se recomandă a fi evitat, mai ales atunci când vine vorba despre accesorizare.

Indicat ar fi să optați pentru acele piese accesorizante care se potrivesc cât mai bine unei anumite ținute, precum sunt: cureaua, ceasul și cravata sau papionul. Dacă supraîncărcați vestimentația s-ar putea să obțineți un efect contrar celui dorit, de stil și eleganță.

     Optați pentru materiale similare ale pieselor vestimentare dintr-o ținută

Un bun exemplu în ceea ce privește eșecurile vestimentare cauzate de nerespectarea acestui mic truc este legat de asortarea unui costum din catifea cu o cămașă satinată. Bineînțeles, acest exemplu este unul extrem, însă subliniază pe deplin importanța materialelor pentru succesul ținutei proprii.

     Rareori articolele de îmbrăcăminte de stiluri diferite „fac casă bună împreună”

Fiecare bărbat știe că la momentul de față stilul smart casual este extrem de popular. Totuși, alegerea pieselor vestimentare caracterizate de stiluri diferite nu este întocmai o idee bună. Pantalonii sport nu vor fi prea curând corect asortați cu un sacou office, deci nu omiteți acest aspect.

Moda este extrem de schimbătoare, ceea ce face destul de dificilă îndeplinirea dorinței de a fi mereu în pas cu tendințele actuale. Totuși, micile trucuri pe care vi le-am prezentat mai sus vă pot asigura succesul vestimentar de fiecare dată când nu mai știți pentru ce ținută să optați.

Lăsați un comentariu