Livrare peste tot in tara

Când sunt imprimeurile un aliat vestimentar și de ce?

Pentru unii bărbați, ținutele compuse din piese vestimentare clasice, în nuanțe simple reprezintă cea mai de încredere variantă. Astfel, aceștia se pot „feri” de eșecul vestimentar. Totuși,  moda în sine, prin versatilitatea și schimbările radicale pe care le propune înseamnă și asumarea unui astfel de risc, de a combina cât mai multe articole de îmbrăcăminte, de a ne juca cu nuanțele și de a experimenta.

Prin urmare, în continuare o să vă menționăm care sunt imprimeurile ce vă pot avantaja. Imprimeurile reprezintă, de fapt, un mod de a transmite o anumită atitudine și un fler pe care o piesă vestimentară simplă nu le poate asigura la fel de bine.

     Dungile

După cum bine știți, dungile sunt imprimeuri versatile care, alese corespunzător, pot avantaja orice tip de siluetă. Dungile orizontale, late sunt perfecte pentru bărbații caracterizați de o siluetă zveltă, slabi, care doresc un efect de masivitate al corpului. Cele verticale și subțiri, în schimb, se potrivesc de minune siluetelor robuste, oferind senzația de alungire.

Tot în ceea ce ține de dungi, este important să alegeți culorile potrivite. Spre exemplu, nuanțele tari sau reci (precum negru, albastru închis, bleumarin, verde închis) vor avantaja bărbații mai plinuți, iar tonurile calde (bej, crem, alb) siluetele subțiri ce necesită un plus de volum.

     Bulinele

În mod definitoriu, bulinele mici și dese sunt ideale pentru bărbații slabi. Astfel, veți reuși să aduceți volum ținutei, dar în același timp un echilibru de volum mai ales dacă dispuneți de o talie subțire.

Nici bulinele mari nu sunt mai prejos, însă tot pentru siluetele zvelte.

     Imprimeurile florale

În anul 2017, acest tip de imprimeuri a făcut senzație nu doar pe podium, ci și în aparițiile de zi cu zi ale bărbaților interesați de modă. O cămașă florală este ideală nu doar pentru o vestimentație smart-casual, ci și pentru un eveniment elegant.

Ceea ce este mai atrăgător la imprimeurile florale ține de faptul că reușesc să avantajeze atât bărbații plinuți, cât și cei slabi. Bineînțeles, pentru o apariție reușită contează în mare măsură croiul piesei vestimentare pe care decideți să o purtați.

     Imprimeuri geometrice

O altă categorie de imprimeuri este formată, după cum v-ați dat seama și din subtitlu, din forme geometrice. În acest caz, lucrurile sunt pe cât se poate de simple: imprimeuri mărunte pentru siluete robuste și masive pentru siluete zvelte.

Cel mai ușor mod de a purta orice tip de imprimeuri este cu ajutorul cămășilor. De obicei, cămășile de bărbați sunt cele mai frecvent folosite în acest sens. De asemenea, imprimeurile în ținutele bărbătești se pot regăsi și în accesorii (curele, cravate, papioane etc), sacouri, costume sau pantaloni. Bineînțeles, regulile menționate mai sus se aplică indiferent de piesele vestimentare pe care le alegeți.

Pe lângă acest aspect, secretul unui look reușit este să obțineți un echilibru cromatic. Așadar, dacă ați ales deja un articol de îmbrăcăminte imprimat, cel mai recomandat este ca celelalte piese vestimentare să fie simple, în tonuri complementare celor din imprimeu.

Prin urmare, nu vă feriți de imprimeuri, ci alegeți-le în funcție de propria siluetă și de propriile gusturi. Dacă sunteți interesați de articole de îmbrăcăminte bărbătești de calitate, în imprimeuri moderne, vă așteptăm în cadrul magazinului nostru online cu o colecție desăvărșită.

Lăsați un comentariu