Livrare peste tot in tara

Iată de ce mereu simți că nu ai cu ce să te îmbraci

Iată de ce mereu simți că nu ai cu ce să te îmbraci

Și tu obișnuiești să petreci multe ore în fața oglinzii sau în fața dressing-ului, fără să ai măcar o idee despre ținuta care te va salva de la întârziere sau de un adevărat eșec vestimentar? Ei bine, nu ești singurul. De fapt, nu sunt deloc puțini cei care devin nehotărâți în privința îmbrăcămintei, chiar dacă au o garderobă complexă. 

Din acest motiv, ne-am gândit să te ajutăm să elucidezi misterul și să înțelegi ce greșeli ai făcut până acum în materie de garderobă: 

Cumperi mereu aceleași categorii de produse 

Fie că este vorba despre încălțăminte, despre cămășile bărbătești cu mânecă lungă sau despre pantaloni, te concentrezi doar pe aceeași categorie. Prin urmare, atunci când îți dorești să obții o ținută inspirată, te lovești de numeroase probleme. 

Bineînțeles, niciodată nu putem avea prea multe perechi de pantofi, de pantaloni sau cămăși, însă data viitoare când pornești la cumpărături, asigură-te că te orientezi și asupra altor articole de îmbrăcăminte. 

Nu încerci niciodată alt stil vestimentar, alte nuanțe sau alte modele 

Dacă te regăsești în această situație, nu este de mirare faptul că monotonia și-a făcut loc în dressing-ul tău și că efectiv nu mai știi ce haine să combini pentru a arăta bine. 

Poate acum e momentul oportun spre a face o schimbare (nu spune nimeni că trebuie să fie o schimbare radicală, poți începe prin pași mărunți) și să încerci să îți diversifici opțiunile. Cine știe? Poate chiar îți va plăcea! 

Deții prea multe piese statement 

În general, articolele statement sunt utilizate ori pentru a atrage atenția asupra unei anumite zone a ținutei, ori pentru a-i oferi acelui outfit o notă de rafinament, completându-l cu grație.  

Cu toate acestea, mult prea multe piese statement nu te vor ajuta să te îmbraci mai bine sau să ieși din sfera banalului, ci, dimpotrivă, te vor pune în dificultate. 

Te ghidezi doar după tendințe 

Cărui bărbat nu îi place să fie în pas cu moda și să își achiziționeze lucruri în raport cu cele mai noi trenduri fashion? Totuși, înainte de a investi în astfel de articole, asigură-te în primul rând că ți se potrivesc, atât din punctul de vedere al propriei siluete, cât și din prisma stilului care te caracterizează. 

În caz contrar, nu vei reuși decât să îți aglomerezi garderoba, fără să ai produse care îți plac cu adevărat sau care te pun în valoare. 

Cauți mult și ieftin 

Prețul nu este întotdeauna un reper al calității, însă, în majoritatea situațiilor, ceea ce este bun, costă puțin mai mult decât restul. Același principiu se aplică și în achizițiile vestimentare, tocmai de aceea este indicat să achiziționezi produse de calitate, chiar dacă sunt mai puține ca număr. 

În loc să ai un dressing aglomerat, cu articole care nu sunt pe gustul tău sau care s-au degradat după primele purtări, mai bine deții câteva piese basic de înaltă calitate. 

 

Tu în câte dintre situațiile de mai sus te regăsești? Intră pe site și descoperă noua noastră colecție pentru sezonul toamnă-iarnă, ghidându-te după sfaturile din rândurile anterioare. 

Lăsați un comentariu