Livrare peste tot in tara

CULOAREA ANULUI 2022. CUM O PUTEM INTEGRA ÎN ȚINUTELE MASCULINE?

CULOAREA ANULUI 2022. CUM O PUTEM INTEGRA ÎN ȚINUTELE MASCULINE?

Pantone Color Institute a anunțat care culoare va reprezenta anul 2022, iar aceasta este o nuanță splendidă de violet, în denumirea sa completă: „Lila, 17-3938 Very Peri”. Specialiștii au sugerat faptul că, această culoare a fost aleasă pentru a oferi la nivel mondial oamenilor exact inspirația și creativitatea de care au nevoie.

 

Ce reprezintă culoarea anului Very Peri?

Culoarea, din punct de vedere psihologic, stimulează creativitatea fiind cea care „reprezintă o ilustrare a procesului de inovație și de transformare”.

Dacă ne orientăm asupra subiectului din punct de vedere psihologic, vom deduce faptul că, mai mult ca oricând, culorile au devenit o sursă de inspirație și stimuli pe care îi utilizăm pentru a induce o senzație, a oferi o impresie anume despre un subiect, pentru a ne descrie perfect personalitatea.

De asemenea, prin intermediul acestei culori, etichetată și poziționată la loc de cinste în acest an, utilizată corespunzător, vom putea obține cu adevărat și rezultatul din spatele semnificației acesteia.

Această culoarea are menirea de a ne inspira spre a privi viitorul într-o altă lumină. Considerăm că această culoare este semnificativă deoarece prezintă perfect forma transformațională a vremurilor în care trăim.

Așadar, carcaterul culorilor devine mult mai complex decât pare. Putem observa faptul că aceste culori ne comunică într-o manieră unică, ce ne determină să privim și din punct de vedere vestimentar, mesajul pe care dorim să-l transmitem prin intermediul nuanțelor și, implicit, nuanței resprective.

Cum putem integra culoarea anului în ținutele masculine?  

Atenția la detalii, de cele mai multe ori atestă grija cu care ne alegem ținutele și atenția față de propria imagine. Dacă femeile sunt renumite și etichetate ca fiind cele mai grijulii când vine vorba de combinații cromatice în vestimentații și nu numai, nici bărbații nu sunt mai prejos în lumea modernă din care facem parte.

Ei bine, dacă nu ești un bărbat foarte noncoformist și preferi ținutele mai „domolite” din punct de vedere cromatic, însă totuși îți dorești să integrezi culoarea anului în ținutele tale, optează pentru elemente simple care reușesc să se facă plăcute ochilor instant atunci când sunt integrate potrivit în ecuație.

Optează pentru:

-  O cămașă simplă – Fiind o culoare cu un grad de intensitate ridicat, este foarte ușor de observat, un aspect nu tocmai plăcut pentru unii bărbați. Pentru a diminua din intensitate, indicat este să optezi pentru elemente vestimentare care, de regulă, sunt purtate alături de alte piese vestimentare. Cămașa este cel mai relevant și la îndemână obiect vestimentar la care putem apela.  

Spre exemplu, o cămașă elegantă în culoarea anului, în compania unui sacou sau pulover gri nu va putea arăta decât surprinzător de bine. Ținutele sofisticate nu trebuie să devină un țel, ci ne putem rezuma la simplitate impecabilă și atenție la detalii.

-  Cravată, papion, ascot sau butoni – aceste piese mici se pot comporta drept elemente definitorii ale unui stil modern, impecabil și deloc invaziv. Dacă ne dorim să ne lipim perfect pe trendurile care ne surprind și completează viețile în fiecare zi, putem obține elemente care să ne facă plăcere să le purtăm.

Echilibrează aspectul cromatic al ținutelor cu nuanța tenului

Pentru a compune o ținută perfectă nu este nevoie doar de articole vestimentare impecabile, ci să ținem cont și de nuanța tenului pentru a realiza compatibilitatea ideală între cele două aspecte.

Este cert, orice persoană a întâmpinat cel puțin o situație în care a îmbrăcat un articol vestimentar într-o culoare care nu a făcut decât să tranforme aspectul tenului și trăsăturile feței într-o imagine întunecată sau prea deschisă pentru a putea fi agreate vizual.  

Culorile au un farmec aparte și nu putem omite faptul că psihologia culorilor este un considerent ce se ia în calcul de industria modei, marketing, psihologie și multe alte domenii în care mesajul nu poate fi transmis mai subtil decât prin intermediul unor culori.


Sfaturi utile pentru a-ți compune un stil vestimentar impecabil

În acest moment, grija bărbaților asupra aspectului vestimentar a crescut considerabil, nu puțini fiind cei care adoptă culori tari, puternice ca piese de bază în rafinamentul întregului.

Desigur, în acest capitol unde este integrată culoarea anului putem discuta despre mici proporții care pot balansa blând aspectul vizual fără a exagera, dacă nu ne dorim asta.

Cert este că, fiind o culoare ce inspiră creativitate, va putea transforma o ținută aparent simplă, într-una de succes. De ce trebuie să ții cont dacă dorești să integrezi această culoare în ținutele tale?

În primul rând, de cele enumerate anterior, și de luat în calcul stilul care te reprezintă pe deplin. Alege să vizualizezi diverse imagini din planul online doar ca inspirație, atenție însă la compatibilitatea cu propriul stil.

Orientează-ți atenția către elemente vestimentare care îndeplinesc standardele personale din punct de vedere estetic și calitativ și nu lua nepărat în calcul moda, deoarece acesta este un aspect care nu mereu ți se poate potrivi. Tindem să alegem anumite elemente pentru a ne simți bine, așa este? Nu incomod.

Ideal este să integrezi în garderobă exact acele haine care dau o notă unică personalității, chiar dacă sunt în nuanțe de violet. Spre exemplu, o cravată mov, sau o batistă pe care o atașezi la un sacou gri într-un context special poate aduce un farmec aparte. Simplu, dar eficient.

Nu este obligatoriu să adoptăm elemente precum pantaloni, pantofi sau paltoane în culoarea anului pentru a ne integra perfect în tendințe, pentru că micile doze pot avea un efect mult mai vizibil decât excesul.

De asemenea, dacă alegi să integrezi culoarea anului în ținute, fii foarte atent la paleta cromatică în compania căreia atașezi această culoare. Dacă nu ții cont care sunt culorile care pot fi asortate în acest capitol, riști să arăți ca un curcubeu.

Indicat este să adaugi o serie de nuanțe neutre alături de culoarea anului. Adaptează ținuta în funcție de contextul în care este necesar să te prezinți.

Eticheta unui stil vestimentar impecabil

Vestimentația a devenit modul nostru de a ne exprima intențiile față de un context, dar raportat la propria personalitate. Legătura pe care o creăm cu cei din jur contează, de aceea, vestimentația este un liant care ne poate propulsa spre legături de lungă durată dacă mesajul nostru este perceput corect.

Te așteptăm în colecția noastră pentru a-ți completa garderoba cum se cuvine. Selecția de reduceri este pregătiă.

Lăsați un comentariu
Comentarii
06.02.2022 00:12
De ce firma DOVANI nu returneaza  banii (in 14, respectiv 30 de zile) de la achizitionarea produselor (returnate intacte si cu eticheta)din magazinele sale?? Afisati un afis pt intimidarea consumatorilor (referitor la nereturnarea banilor conf. Legii 449/2003 republicata in 2008 Cap.III)???
Oare aceasta firma nu respecta legea protectiei consumatorilor??
Drept pt care  fotografiat afisul din magazinul Dovani Mall Drobeta si am facut o sesizare la O.P.C pt a va aduce cu picioarele pe Pamant si pt. ca sa respectati  legile acestei  tari.