Livrare peste tot in tara

Ghidul bărbaților stilați pentru un outfit de invidiat în această toamnă

Ghidul bărbaților stilați pentru un outfit de invidiat în această toamnă

În timp ce toamna își face simțită prezența prin temperaturile scăzute, atunci și garderoba necesită schimbări radicale. Bărbații stilați își vor dori mereu ținute calitative, care să fie în ultimele trenduri, de aceea Dovani le vine în ajutor cu un ghid care să ajute orice bărbat să își construiască un outfit de invidiat în această toamnă. 

O ținută WOW, care să denote creativitate se construiește în funcție de o varietate de factori, printre care se numără și: ținute în funcție de ocazie, ținute în funcție de un stil vestimentar, ținute în funcție de cromatica anotimpului, etc.  

În cele ce urmează vă invităm să descoperiți câteva sfaturi utile, cuprinse într-un ghid perfect pentru orice bărbat care își dorește să impresioneze toate privirile în această toamnă. De asemenea, în catalogul nostru online, pe dovani.ro sau în magazinele fizice veți fi întâmpinați de articole vestimentare care să vă inspire să vă conturați un outfit masculin care va întoarce toate privirile. 

 

Ținute în trend în această toamnă în funcție de stil 

Fiecare bărbat care cunoaște importanța imaginii personale își va dori să arate impecabil cu fiecare ocazie. Fie că este vorba despre o plimbare în oraș, o ieșire cu prietenii sau outfitul de serviciu, aceste ținute trebuie adaptate în funcție de temperaturile de afară, vârstă și nuanțe trendy. 

Toamna, deja temperaturile sunt în scădere, deci este absolut necesar ca o ținută să fie alcătuită din mai multe piese vestimentare. Cu alte cuvinte, nu trebuie să lipsească din garderobă gecile, hanoracele sau sacourile și paltoanele.  

Ținute toamnă office 

Vom începe să discutăm despre mediul office, deoarece purtarea unei ținute business ocupă o mare parte din timpul bărbaților. Pentru birou, este nevoie de o pereche de pantaloni clasici, o cămașă și un sacou sau un pulover cu fermoar sau anchior care să permită vizualizarea gulerului cămășii.  

Cu toate că ținutele office pot fi împărțite în stilul smart office sau casual-office, alegerea articolelor vestimentare ar trebui să fie făcută și în funcție de confortul resimțit.  

În general, un outfit business pentru toamnă include: sacouri sau un costum, cămăși în nuanțe clasice, fără imprimeuri, pantofi în nuanțe închise, etc. Aceste articole pot fi creativ combinate și cu pulovere în nuanțe neutre de gri, albastru sau negru. Pentru bărbații îndrăznezi, un pulover cu fermoar în nuanțe de grena, asortat corespunzător va aduce cu siguranță note de creativitate și atenție la detalii.  

Ținute toamnă casual                                             

Orice bărbat care apreciază noile tendințe în modă trebuie să își construiască și ținute casual. O dată ce toamna își intră în drepturi și vremea este schimbătoare, este de preferat să existe în garderobă mai multe stiluri de geci și pulovere.  

În aceeași ordine de idei, o pereche de pantaloni clasici, un pulover, o geacă de calitate și o pereche de adidași din catalogul Dovani, vor contura un outfit creativ pentru această toamnă. Avantajul unei ținute casual este acela că articolele vestimentare pot fi mixate într-o varietate de moduri.  

Când vine vorba despre alegerea nuanțelor pentru articolele vestimentare vă sfătuim să vă bucurași de cromatica spectaculoasă a acestui anotimp, deoarece aceasta este o idee principală în fashion de a alege culorile în trend pentru fiecare sezon. 

 

Ținute de toamnă masculine atemporale 

Indiferent de trenduri, există câteva piese vestimentare atemporale pentru orice sezon. În acest sens, puloverele, hanoracele și gecile reprezintă articole vestimentare absolut indispensabile în garderoba de toamnă a oricărui bărbat. Pentru a ieși în evidență, materialele calitative și croiul realizat cu atenție la detalii, vor face diferența. 

În catalogul Dovani.ro regăsiți geci, pulovere, hanorace la o calitate superioară, fără a face rabat la tendințele actuale din fashion-ul masculin.  

 

Sfaturi utile pentru pregătirea garderobei din timpul toamnei 

Anotimpul rece de toamnă vine cu o serie de provocări în ceea ce privește vestimentația, de aceea, cataloagele noastre sunt actualizate în funcție de tendințe și sezon, pentru ca bărbații să-și găsească inspirația cu ușurință.  

Un prim sfat este legat de culori. Atunci când alegeți cămășile, alegeți culori neutre sau care sunt în ton cu cromatica toamnei. Cămășile gri, bleu, grena sau bej reprezintă alegeri ideale pentru a contura orice ținută office și nu numai.  

Un articol vestimentar esențial este sacoul. Acesta trebuie să fie ales în funcție de forma corpului, pentru o imagine de invidiat. Materialul calitativ și nuanțele clasice nu se vor demoda niciodată.  

Pentru bărbații care nu sunt dispuși să mixeze culorile și care nu își doresc să fie atenți la asortare, negrul este o opțiune perfectă în orice sezon rece. 

Geaca este un alt articol vestimentar ce nu trebuie sub nicio formă să lipsească din garderoba masculină din această toamnă. În acest sens, o geacă cu buzunare interior/exterior, guler cu tunică  și, eventual un interior detașabil este o alegere perfectă. Gecile pot fi asortate  cu ușurință cu blugi, încălțăminte sport și orice tip de pulover.   

Puloverele sunt ideale în orice sezon rece. Un pulover cu fermoar este ideal deoarece poate fi asortat atât cu cămăși, cât și cu tricouri. Regăsiți o varietate de modele de pulovere Dovani în catalogul nostru online. 

Bărbații interesați de un stil vestimentar de invidiat, care își doresc un outfit perfect la orice ocazie din această toamnă, sunt invitați să ne viziteze catalogul Dovani.ro. Pe site-ul nostru regăsiți și locațiile fizice, cu sucursalele din toată țara.

Lăsați un comentariu