Livrare peste tot in tara

Îmbracă-te cu stil în această toamnă – Noua Colecție Toamnă Iarnă Dovani

Îmbracă-te cu stil în această toamnă – Noua Colecție Toamnă Iarnă Dovani

Majoritatea bărbaților își doresc să arate bine indiferent de context. Chiar dacă sezonul rece reprezintă o provocare în ceea ce privește asortarea articolelor vestimentarare, un magazin de profil, cu haine pentru bărbați va face acest demers mai ușor. 

Un exemplu este magazinul nostru Dovani, unde actualizăm articolele vestimentare în categorii precum Noua Colecție, astfel încât, alegerile să fie mai selective atunci când se schimbă sezonul. 

În acest sens, Noua Colecție Toamnă – Iarnă din catalogul nostru, are selectate acele articole vestimentare, croite din materiale potrivite sezonului rece, respectând și standardul de eleganță specific brand-ului Dovani. 

Așa cum v-am obișnuit, suntem atenți la tendințele actuale pentru ca orice bărbat pasionat de fashion să își contureze outfit-uri de invidiat indiferent de context. 

În cele ce urmează vor fi prezentate categoriile principale din Noua Colecție Toamnă – Iarnă Dovani precum și contextele în care acestea pot contura diverse stiluri de ținute.

Noua Colecție Geci Bărbați Dovani

În prezent, moda masculină acoperă din ce în ce mai multe stiluri, de aceea, fiecare eveniment poate însemna o provocare în alegerea ținutei. 

În ceea ce privește gecile, acestea sunt articolele vestimentare preferate de toți bărbații. Gecile sunt practice, ușor de curățat, fiind versatile prin definiție.  Acestea se pot asorta cu ușurință la orice pereche de jeanși și pantofi casual. 

În magazinul nostru veți regăsi o nouă colecție de geci bărbați, create din materiale calitative, potrivite indiferent de capriciile vremii de afară. În acest sens, am creat geci versatile, cu glugă sau blăniță detașabilă, astfel încât să fie ideale atât pentru zilele cu temperaturi mai ridicate, cât și pentru zielele în care aveți nevoie de un confort termic sporit. 

Materialele utilizate sunt menite să satisfacă o varietate de preferințe, astfel, pe dovani.ro veți regăsi geci cu compoziție din poliester, lână in combinație cu vâscoză și căptușeli din bumbac 100%.

În materie de culori, nuanțele clasice bleumarin și negru fac parte dintr-o modă atemporală. Mai mult decât atât, acestea sunt ușor de asortat cu alte articole vestimentare. 

Noua Colecție Sacouri Bărbați Dovani

Cine spune că perioada în care bărbații purtau sacouri și erau mereu îngrijiți a apus, ei bine se înșeală. Astăzi, mai mult ca oricând este nevoie de conturarea unei imagini impecabile indiferent de contextul social. 

Un bărbat de succes transmite acest lucru în primul rând prin ținuta vestimentară. Astfel, este de la sine înțeles că orice bărbat trebuie să dețină în garderobă un set de sacouri. 

În perioada în care temperaturile de afară scad semnificativ, sacourile trebuie să fie confecționate din materiale recunoscute pentru confortul termic sporit. Din această categorie fac parte, în principal, lâna și bumbacul. 

În contextul sezonului răcoros, culorile cu care nu veți da greș sunt cele neutre. Nu uitați ca sacourile în carouri au revenit în trenduri. În catalogul nostru veți regăsi sacouri gri, albastre, bleumarin în carouri și nu numai.

Noua Colecție Cămăși Bărbați Dovani

Cămășile sunt prin definiție articolele vestimentare ce vor conferi un look elegant oricărei ținute. Pentru evenimentele importante, unde este necesar stilul formal, noi recomandăm cămășile clasice, în nuanțe neutre. 

Pentru zilele smart casual sau pentru un outfit standard la birou, cămășile slim cu pătrate texturate sunt ideale. Orice bărbat care se respectă trebuie să dețină în garderobă un set de cămăși, care să să fie potrivite în mai multe contexte sociale. De aceea, în noua colecție cămăși bărbați se regăsesc stiluri, nuanțe și materiale diverse. 

Noua Colecție Pantaloni Bărbați Dovani

Pantalonii cu siguranță nu lipsesc din nicio ținută masculină. Dar cum poate deveni acest articol vestimentar parte a unui outfit de invidiat? Noi îți propunem să ieși din anonimat și să încerci ținute în care să asortezi pantaloni eleganți. 

Este adevărat că la o pereche de pantaloni, principalul aspect urmărit este confortul. Cu pantalonii Dovanii, poți să îmbini confortul cu stilul elegant. Materialele de calitate și croiul atent conturat sunt elementele cheie în crearea oricărei perechi de pantaloni. 

Pantalonii clasici, cu croi regular sau slim, cu închidere tradițională cu fermoar și nasturi sunt ideali pentru a evidenția statutul unui bărbat stilat care are mereu grijă de imaginea personală.

Noua Colecție Pulovere Bărbați Dovani

Odată ce sezonul rece își face simțită prezența prin temperaturile scăzute de afară și prin vremea schimbătoare, cu siguranță trebuie actualizată garderoba cu un set de pulovere. 

La Dovani, bărbații interesați pot regăsi diverse modele de pulovere, potrivite pentru diverse evenimente. Bărbații care preferă stilul casual și smart casual regăsesc pulovere cu fermoar în diverse nuanțe și modele. Puloerele cu fermoar se bucură de popularitate datorită versatilității. Acest lucru se traduce prin diversele posibilități de asortare. Fie că este vorba despre puloverele cu fermoar purtate la birou cu o cămașă sau de o ieșire cu prietenii în care purtați un tricou.

În trendurile de actualitate se regăsesc bineînțeles puloverele cu guler in V și cele cu guler rotund. Pentru stilul office, recomandăm asortarea puloverelor cu guler in V cu o cămașă în nuanțe neutre.  

Noua Colecție Pantofi Bărbați Dovani

O ținută nu este completă fără o pereche de încălțăminte care să completeze perfect întreg outfit-ul. În Noua Colecție Pantofi Bărbați am selectat modele de pantofi confecționați 100% din piele naturală. În materie de încălțăminte, materialele calitative dau nota finală de eleganță și stil. În plus, o pereche de pantofi din piele sunt rezistenți și versatili. 

Ca o notă de eleganță în plus, vă recomandăm să asortați pantofii cu nuanța curelei. Pentru bărbații care preferă stilul clasic de accesorizare cu un ceas, vă recomandăm să asortați și cureaua ceasului cu pantofii.

În cele din urmă, asortarea culorilor este cheia unui stil masculin care să reprezinte statutul unui bărbat de succes. În Colecția Nouă Toamnă - Iarnă Dovani sunt incluse articole vestimentare în nuanțe neutre, atemporale în fashion, iar pentru un plus de ajutor în alegerea hainelor potrivite, fiecare produs are asociat un ghid de mărimi după care vă puteți orienta atunci când comandați online. 

Vă invităm să vizualizați catalogul nostru online, pe dovani.ro, pentru un update al garderobei, care să reprezinte stilul unui bărbat rafinat, mereu atent la detalii. Vă așteptăm și în magazinele fizice din țară, locațiile acestora fiind disponibile pe site, în categoria Magazine.

Lăsați un comentariu