Livrare peste tot in tara

Tu unde pleci în concediu? TOP 5 destinații perfecte de concediu în această primăvară

Tu unde pleci în concediu? TOP 5 destinații perfecte de concediu în această primăvară

Primăvara poate fi considerată cu ușurință drept una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, mai ales din prisma faptului că este anotimpul în care natura renaște, aducându-ne culori vii, zgomot și lumină după un sezon friguros și sumbru din punct de vedere cromatic.

Pe de altă parte, primăvara este și perioada perfectă pentru un binemeritat concediu în străinătate, în special pentru acele persoane care nu pot lipsi de la locul de muncă în timpul verii sau care au avut o activitate profesională intensă până acum și simt nevoia să facă o pauză de la serviciu.

Care sunt cele mai populare destinații turistice în timpul primăverii și către ce zone ar trebui să îți îndrepți atenția în cazul în care îți plănuiești concediul în această perioadă? Ți-am pregătit în rândurile de mai jos câteva idei pentru o escapadă de vis:

  1. Hurghada, Egipt

Dacă și tu iubești din plin vara, însă nu ai certitudinea că anul acesta îți vei putea programa concediul în cele mai călduroase luni ale anului, atunci Hurghada este locația perfectă în care ar trebui să ajungi în această perioadă. De ce? Ei bine, în această lună deja te poți bucura de temperaturi de peste 28 de grade Celsius.

Pe lângă plajele moderne, pe care poți leveni alături de prieteni sau de cei dragi, imaginează-ți cât de tentantă este o aventură în deșert. Să mai amintim și de faptul că mâncărurile orientale sunt recunoscute ca fiind extrem de delicioase?

  1. Cappadocia, Turcia

Ești pasionat de istorie și de locații unice, care să te surprindă prin peisaje de basm? Fără îndoială, Cappadocia este destinația care îți va surâde și ți se va potrivi ca o mănușă.

Cu alte cuvinte, Cappadocia ascunde o lume de poveste, care te va acapara prin nenumăratele atracții istorice, dar și prin cele mai deosebite așezări rurale din lume.

  1. Veneția, Italia

În general, Italia este considerată una dintre cele mai pline de pasiune țări din lume. Așadar, nu este de mirare faptul că orașul Veneția a devenit de-a lungul timpului o destinație cu un romantism aparte, care impresionează anual mii de turiști.

Cu variate atracții turistice, decoruri uimitoare și panorame absolut spectaculoase, Veneția este o locație de neratat în această primăvară.

  1. Barcelona, Spania

Una dintre cele mai de interes locații pentru turiștii din întreaga lume, Barcelona se definește ca un amalgam de contraste, începând de la atmosfera medievală a cartierului Gotic și până la arhitectura avangardistă a lui Gaudi.

Totodată, aceasta este destinația cea mai pe placul gurmanzilor, cărora le cucerește gusturile cu aromele intense ale bucătăriei sale tradiționale.

  1. Amsterdam, Olanda

Cunoscută sub denumirea de „țara lalelelor”, Olanda își merită cu desăvârșire acest nume, îndeosebi în luna aprilie, când toate florile sale frumoase ating perioadă maximă de înflorire.

Cu toate acestea, nu doar parcurile pline de culoare îi oferă orașului un aer festiv, ci și celebrele canale care parcă întregesc peisajul unic.

 

După cum îți poți da seama din rândurile anterioare, primăvara este anotimpul perfect pentru o nouă aventură, dar și pentru a da naștere celor mai frumoase amintiri. Totuși, dacă te-ai hotărât în privința concediului, cât de bine pregătit ești atunci când vine vorba despre ținutele pe care nu trebuie să le uiți din bagajul de vacanță?

Iată ce articole vestimentare NU trebuie să lipsească din bagajul tău de concediu:

Tricourile cu mânecă scurtă: principalul avantaj al acestor articole de îmbrăcăminte este faptul că nu ocupă foarte mult spațiu și nici nu au o greutate care să te pună în dificultate, în special dacă te-ai decis să călătorești cu avionul.

În plus, ținând cont de faptul că vremea este destul de călduroasă în toate destinațiile turistice pe care ți le-am prezentat mai sus, cu siguranță ai nevoie de haine care să îți ofere confort deplin. Bineînțeles, nu uita să alegi tricouri realizate din materiale de calitate, care să contribuie la obținerea unei stări de bine, îndeosebi atunci când plănuiești să vizitezi cât mai multe obiective turistice.

Noua noastră colecție de tricouri cu mânecă scurtă surprinde prin diversitatea de modele și de nuanțe calde și are la bază un amestec de materiale (bumbac și lycra), astfel încât mobilitatea să fie garantată pe întreaga durată a purtării.

Cămășile cu mânecă scurtă sunt ideale ori de câte ori vrei să obții poze perfecte în concediu. Altfel, rafinamentul nu va fi o problemă, indiferent de cât de plină a fost ziua ta. Ți-am pregătit pe site o gamă variată de cămăși cu mânecă scurtă, confecționate din 100% bumbac, ce se remarcă prin design-urile moderne și culorile facil de asortat.

Pantalonii scurți se numără pe lista acelor categorii de articole vestimentare absolut indispensabile în destinațiile de concediu călduroase. Fie că ai optat pentru o locație exotică, cu piscine și plaje sau, pur și simplu, pentru o zonă caracterizată prin atracțiile istorice, un lucru este cert: pantalonii scurți îți vor oferi confortul de care ai nevoie pentru a te simți cât mai bine cu ceea ce porți.

Nu uita de accesorii! Știi și tu cât este de important să ai în permanență la tine un act de identitate, portofelul, o pereche de ochelari de soare și telefonul sau o cameră foto performantă. Tocmai din acest motiv, o geantă bărbătească, de dimensiuni reduse, este accesoriul ideal pentru concediu. Am luat în calcul și acest aspect atunci când am lansat noua noastră colecție, sens în care te așteptăm pe site și cu o gamă de genți masculine realizate din piele naturală, de înaltă calitate, care să te însoțească în concediu cu o doză extra de rafinament.

Lăsați un comentariu