Livrare peste tot in tara

3 rezoluții vestimentare pentru un nou an cât mai stylish

3 rezoluții vestimentare pentru un nou an cât mai stylish

Probabil că, la începutul acestui an, ți-ai stabilit o serie de obiective cu privire la ce urmează să faci în 2021: de câte kilograme îți dorești să scapi, câte țări străine vrei să vizitezi sau cum să progresezi pe plan profesional. Cu toate acestea, poate că acum este momentul ideal să te gândești și la rezoluțiile legate de stilul vestimentar.

De aceea, ți-am pregătit un ghid util din care să te inspiri pentru un nou an cât mai stylish. Iată despre ce este vorba:

1. Uită complet de regulile vestimentare învechite

Nu sunt deloc puține regulile legate de modă și despre stilul de îmbrăcăminte care nu se mai aplică în prezent. De fapt, toate stereotipurile lipsite de actualitate nu fac decât să ne inhibe simțul estetic și propriul fel de a vedea lucrurile.

Indiferent dacă îți place să combini mai multe imprimeuri în cadrul aceluiași outfit, să accesorizezi ținutele street cu bijuterii elegante sau să porți piese casual alături de articole business, încearcă să nu mai ții cont de prejudecățile învechite și să îți scoți la iveală stilul personal.

2. Evită achizițiile compulsive

Ce persoană nu este atrasă de reduceri, mai ales dacă inbox-ul este plin de newsletter-uri ce anunță discount-uri masive și promoții extrem de avantajoase? În realitate, companiile din industria fashion vor găsi întotdeauna un motiv pentru a atrage clienții prin scăderea tarifelor.

Totuși, asta nu înseamnă și că trebuie să cazi pradă tentației de fiecare dată. Înainte de a cumpăra un anumit produs, gândește-te în câte variante vestimentare îl poți încadra, dacă îți trebuie cu adevărat și cât de bine ți se potrivește. De asemenea, te sfătuim să eviți primul impuls de cumpărare și să lași câteva ore să treacă înainte de a face acea achiziție. Dacă încă ți-l mai dorești, atunci poate chiar merită să îl comanzi.

3. Investește în cât mai multe produse atemporale

Anul trecut ne-a demonstrat din plin faptul că starea de sănătate, dar și relațiile cu cei dragi sunt mult mai importante decât viața socială. Așadar, oricât de mult ne-am străduit să ne completăm garderoba cu articole ideale pentru petreceri sau pentru alte ocazii speciale, se pare că nu am reușit să le și purtăm.

Prin urmare, anul 2021 ar trebui să fie un an în care cumpărăm mai puțin, însă facem achiziții mai inteligente. Te sfătuim să prioritizezi investițiile în haine versatile, care nu se demodează cu ușurință și, de altfel, pe care le poți purta în majoritatea situațiilor posibile.

Fie că optezi pentru o cămașă bărbătească albă, pe care să o combini facil atât în outfit-urile casual, cât și în cele office, fie mizezi pe articole de încălțăminte smart-casual, alegerea îți aparține. Cel mai important este să pui accent pe calitatea și, bineînțeles, pe funcționalitatea produsului respectiv.

Ori de câte ori lansăm o nouă colecție, încercăm să luăm în calcul nevoile clienților noștri și, mai mult decât atât, te asigurăm că nu facem niciodată excepție de la calitate. Astfel, dacă te ghidezi după rezoluțiile vestimentare de mai sus, te așteptăm pe site la cumpărături inspirate!

Lăsați un comentariu