Livrare peste tot in tara

9 reguli de stil pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în vedere. Tu le aplici în outfit-urile proprii?

9 reguli de stil pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în vedere. Tu le aplici în outfit-urile proprii?

În materie de ținute bărbătești, un lucru este cert: fiecare pasionat de modă ar trebui să se ghideze în crearea vestimentațiilor după o serie de reguli, de la care să nu se abată sub nicio formă.

În situația în care încă nu faci asta, te invităm să citești rândurile de mai jos. Specialiștii noștri în modă bărbătească, de la www.dovani.ro, vin în întâmpinarea ta cu cele mai importante 9 reguli vestimentare:

     1. Este esențial să îți pese de propria persoană și de maniera în care te prezinți vestimentar!

Dacă nu îți pasă foarte mult de modul în care arăți, atunci, în mod definitoriu, nu vei obține niciodata acele look-uri cu adevărat inspirate. De fapt, garderoba ta se poate bucura de cele mai scumpe, moderne sau cele mai înalt calitative articole, însă ținutele tale tot nu vor deborda de rafinament.

Din prisma stilului personal, dar și în viața de zi cu zi, atitudinea este esențială. Așadar, pornește spre o călătorie interesantă, făcând primii pași către un stil de invidiat. Cu cât îți acorzi atenția de care ai nevoie, cu atât ținutele tale vor reflecta eleganță.

     2. Cât de multe știi despre istoria articolelor tale vestimentare?

A te documenta cu privire la istoria pieselor pe care le deții în garderobă este o regulă importantă pentru orice persoană care dorește să își înțeleagă cu adevărat hainele, spre deosebire de acei „experți” care doar îți indică ce articole poți purta zilnic.

Odată ce începi să înțelegi stilurile moderne și să le respecți proveniența, vei ști cum să le asortezi și să le încadrezi în vestimentații fascinante.

     3. Nu te feri de atenția celor din jur!

Pe măsură ce îți fundamentezi stilul personal, astfel încât fiecare ținută să te reprezinte întru-totul, vei atrage privirile celor din jur, emanând încredere în sine și eleganță.

Totuși, nu multe persoane se simt pe deplin confortabil atunci când sunt în centrul atenției. Într-adevăr, la început s-ar putea să te simți ușor „suprasolicitat”, însă cu timpul te vei obișnui să strălucești.

Te sfătuim să înveți treptat să accepți cu o atitudine încrezătoare privirile care te însoțesc peste tot, întrucât acest stil de viață este covârșitor într-un mod pozitiv.

     4. Învață să te cunoști pe tine, înainte de orice altceva!

Această regulă se aseamănă destul de mult cu cea de la punctul 2, pe care ți-am prezentat-o mai sus. Moda, în general, nu are reguli fixe, iar puținele reguli identificate pot fi, cu ușurință, gestionate.

Înainte de a opta pentru anumite stiluri vestimentare, este deosebit de important să înveți și să înțelegi de ce anume te orientezi asupra anumitor categorii de piese de îmbrăcăminte.

Ce te face să alegi o ținută sau să o asortezi într-un mod specific? Care este codul vestimentar impus la locul de muncă? În ce outfit-uri te simți cel mai bine și de ce?

Ei bine, după cum sigur bănuiești deja, este important în fundamentarea propriului stil să răspunzi la astfel de întrebări, precum sunt cele de mai sus. Asta nu înseamnă că trebuie să respecți întotdeauna regulile, ci doar să identifici care dintre acestea funcționează cel mai bine în situația ta.

     5. Ce tip de siluetă te caracterizează?

Aceasta este prima regulă pe care trebuie să o ai în vedere atunci când pornești la cumpărături: identificarea caracteristicilor propriei siluete.

Fiecare persoană în parte este diferită, începând de la preferințe și până la structura corporală. Astfel, este de la sine înțeles faptul că ceea ce i se potrivește pe deplin unei alte persoane s-ar putea să nu te avantajeze și pe tine.

Deseori, suntem tentați să optăm pentru acele articole în ton cu moda, fără a ne întreba dacă ne scot în evidență atuurile. De asemenea, atunci când știi cu exactitate în ce categorie de siluetă te încadrezi, vei reuși să maschezi cu succes imperfecțiunile de care nu ești tocmai mulțumit.

     6. Achiziționează piese de îmbrăcăminte atemporale!

Fiecare dintre noi știe cât de schimbătoare sunt tendințele din modă. Aceasta se concretizează, de multe ori, prin numeroase ținute pe care nu le mai putem purta prea curând și, prin urmare, prin economii risipite.

Cu toate acestea, există anumite articole clasice, care vor fi mereu la modă. Acesta este, cu siguranță, un obiectiv pe care orice bărbat ar trebui să îl aibă în vedere.

Cumpărarea pieselor vestimentare atemporale te scutește, în primul rând, de cheltuieli însemnate, iar mai apoi îți asigură oricând vestimentații de succes.

     7. Optează pentru cele mai înalt calitative articole!

Atunci când vine vorba despre haine, acestea ar trebui să fie privite sub forma unei investiții. Astfel, este mai rentabil să achiziționezi piese de îmbrăcăminte de înaltă calitate care au o durată de viață mai mare, decât să investești în produse a căror rezistență nu este tocmai mulțumitoare.

     8. Orientează-te la cumpărături în funcție de condițiile meteorologice specifice zonei tale!

Cu excepția ținutelor potrivite pentru vacanțe, atunci când pornești spre o sesiune de shopping, te sfătuim să ții cont de specificul metorologic al zonei în care locuiești.

Spre exemplu, dacă vremea este mai mult ploioasă, iar temperaturile sunt mai scăzute decât în alte părți, atunci hainele subțiri, de vară nu sunt cea mai bună alegere pe care o poți face.

     9. Uneori este indicat să ieși din zona de confort!

Fiecare persoană își dorește să beneficieze de confort prin orice ținută abordată, însă uneori a ieși din zona de confort poate fi o idee bună.

Având posibilitatea de a aborda stiluri vestimentare pe care până acum nu ai avut curajul sau inițiativa de a le încerca, s-ar putea să descoperi că anumite vestimentații ți se potrivesc și te caracterizează mai mult decât ai fi fost tentat să crezi.

Acum, că știi despre ce reguli vestimentare este vorba, tu pe care urmează să le respecți? Fie că ai deja propriul set de reguli de stil după care te ghidezi sau nu, te așteptăm în cadrul magazinului nostru online, www.dovani.ro, cu o colecție nouă, special creată pentru a deborda de rafinament pe perioada verii.

Lăsați un comentariu