Livrare peste tot in tara

Cele mai potrivite moduri de a-ți dezvolta stilul personal Pe tine ce te caracterizează?

Cele mai potrivite moduri de a-ți dezvolta stilul personal Pe tine ce te caracterizează?

Nu-i așa că vedetele par să arate fabulos chiar și în timpul liber? Ei bine, atunci când te bucuri de ajutorul unui stilist sau al unei persoane specializată în domeniul modei devine destul de ușor să obții un look de invidiat.

Totuși, în situația celor care au conturi bancare limitate, a fi mereu în ton cu cele mai actuale tendințe poate deveni o adevărată provocare. Cu toate acestea, experții sunt de părere că orice persoană poate obține ținute inspirate, atunci când identifică pe cât se poate de clar caracteristicile principale ale propriului stil, iar mai apoi caută cele mai bune metode spre a-l evidenția.

Cum îți poți dezvolta stilul personal? Ți-am prezentat în rândurile ce urmează o serie de sfaturi utile în acest sens:

     Ține cont de caracteristicile propriei persoane

Cum îți place, de obicei, să te îmbraci? Ești genul de persoană care preferă ținutele conservatoare sau cele mai extravagante? Te simți în largul tău atunci când optezi pentru outfit-uri formale sau mai casual?

Pe lângă identificarea răspunsului la fiecare dintre întrebările de mai sus, încearcă ai în vedere și următoarele aspecte:

  • Vârsta pe care o ai. Dacă este o regulă pe care, fără doar și poate, oricine ar trebuie să o respecte, atunci despre aceasta este vorba: îmbrăcămintea trebuie să fie pe deplin adecvată vârstei.
  • Ocupația. Cu siguranță o pereche de jeanși rupți și un tricou decupat nu sunt potrivite la locul de muncă, mai ales atunci când lucrezi la o firmă de avocatură, nu-i așa? Ei bine, ghidează-te și în funcție de acest aspect atunci când pornești la shopping.
  • Stilul de viață. Pantofii din piele lăcuită sunt o alegere excelentă pentru un eveniment rafinat, însă dacă obișnuiești să petreci mult timp liber în natură, s-ar putea să nu fie tocmai cea mai bună opțiune pentru tine.

     Inspiră-te din vestimentațiile vedetelor pe care le admiri

În mod cert ai o vedetă favorită care pare să reflecte din prisma vestimentației exact acel stil pe care și tu ai dori să-l abordezi. Încearcă, astfel, să răsfoiești paginile principalelor reviste de modă, dar și de divertisment spre a găsi sursele de inspirație ideale pentru garderoba ta.

Totuși, asigură-te că stilul ales te caracterizează pe deplin și nu este doar o copie fidelă a ținutelor vedetei favorite.

     Stabilește-ți cu determinare toate obiectivele

Ai pus ochii pe un job nou? Încerci să câștigi simpatia unei femei? Odată ce ți-ai stabilit cu claritate principalele obiective, poți să te gândești care articole vestimentare te vor ajuta să le atingi cu succes.

Spre exemplu, dacă este vorba despre un post de muncă atrăgător, atunci orientează-te în funcție de codul vestimentar impus în cadrul acelei firme.

Tu ții cont de toate aceste aspecte atunci când pornești la cumpărături? Nu uita, totuși, că indiferent de părerile stiliștilor și de tendințele actuale, în cele din urmă tu ești singura persoană care îți stabilește limitele personale.

Așadar, optează de fiecare dată pentru vestimentații reprezentative, care îți asigură confortul. Dacă dorești să beneficiezi de calitate, confort, prețuri avantajoase, dar și de rafinament, atunci te așteptăm pe site-ul nostru, www.dovani.ro, cu o colecție diversificată de articole vestimentare, de încălțăminte și accesorii pentru bărbați.

Lăsați un comentariu