Livrare peste tot in tara

Accesorii de modă masculină care fac diferența

Accesorii de modă masculină care fac diferența

Nu doar femeile sunt interesate de modă, ci și bărbații au început, de asemenea, să își dorească să fie îmbrăcați cu stil. Fie că este vorba despre un eveniment special, o ieșire în oraș sau doar pentru a merge la serviciu, bărbații vor și ei să urmeze tendințele.

Puteți să vă creați un aspect elegant și modern cu câteva accesorii:

Cravata- potrivită pentru orice ocazie

Dacă suntem obișnuiți să vedem mai mult moda pentru femei, am putea fi surprinși să vedem că și bărbații au propriul lor stil și o tendință de urmat.  Da, eleganța și stilul este dobândit și cultivat și fiecare este liber să-și găsească stilul cel mai potrivit.

Primul accesoriu pe care îl observăm de obicei la un bărbat elegant este cravata lui. Acest lucru va determina în mare măsură stilul și personalitatea. Cravata se adaptează la toate stilurile și va aduce un plus de eleganță dar și masculinitate ținutei. Este accesoriul esențial pentru un look perfect. Uneori papionul îl poate înlocui, dar în acest caz, stilul tău va fi unul mai accentuat și mai formal.

Cureaua

Cravata este cu siguranță cel mai vizibil accesoriu al ținutei pentru bărbați, cu toate acestea, alte accesorii sunt la fel de utile pentru a adăuga o notă personală ținutei, deși sunt mai mult sau mai puțin ascunse. Cureaua vă permite să marcați talia și umerii, fiind un element elegant de purtat cu pantalonii.

Optează pentru o curea neagră sau maro atunci când ești într-un costum pentru a fi discret și elegant în același timp. Este de preferat să alegeți o curea care să fie de o culoare cât mai apropiată de cea a pantalonilor. Indiferent că o purtați la blugi sau alți pantaloni casual, cureaua va adăuga un plus stilului vostru.

Ce zici de portofel și geantă?

Deși este de obicei ascuns în geantă sau în buzunare, portofelul din piele, poate fi uneori suficient pentru a-ți arăta personalitatea și ar trebui să fie la fel de elegant ca ținuta pe care o alegeți. Spre deosebire de cel al femeilor, vă recomandăm să alegeți un model clasic, în nuanțe de maro sau negru.

Și, indiferent de stilul pe care îl abordati zi de zi, portofelul reprezintă acel accesoriu care nu trebuie să lipsească. Și ce alegere poate fi mai rafinată decat un portofel confectionat din piele naturală, bine compartimentat si într-un model modern?


Gențile bărbatești sunt, de asemenea, o categorie extrem de stilată de accesorii pentru bărbati. Fiind confecționate după cele mai actuale trenduri, aceste articole din piele vă pot însoți negreșit la birou, la întalnirile de afaceri, precum și în viața de zi cu zi, aducând o notă de eleganță ținutei. 

Țineți cont: pentru a vă accesoriza aspectul și a fi elegant, nu supraîncărcați ținuta și nu amestecați prea multe culori și modele, iar dacă alegeți să purtați o culoare îndrăzneață, cum ar fi roșu, asociați-o cu o altă nuanță mai neutră.și încercați să rămâneți pe maxim 3 culori.

Lăsați un comentariu