Livrare peste tot in tara

Butonii - un accesoriu elegant pentru orice ținută

Butonii - un accesoriu elegant pentru orice ținută

Butonii adaugă o notă de eleganță oricărei cămăși. O ținută poate fi foarte ușor îmbunătățită prin aceste detalii care pot părea banale. Indiferent dacă sunt modele clasice sau mai colorate, aceștia pun în evidență manșetele cămășii și conferă un aspect distins. Cu toate acestea, este important ca întreaga ținută să fie armonioasă pentru a păstra eleganța.

Butonii sunt cei mai buni aliați pentru a adăuga un plus de eleganță ținutei. Există mai multe forme, culori și modele și este foarte important să știți cum să-i purtați.

Personalizează-ți cămașa cu butoni

Butonii oferă o eleganță extrem de rafinată cămășii. Ieșiți din anonimat ținând cont de acest mic detaliu al ținutei care vă îmbunătățesc foarte mult stilul.

De exemplu, dacă purtați o cămașă albă, puteți alege butonii în orice culoare (negru pentru a rămâne sobru, mai colorați pentru o notă de originalitate). Iar dacă optați pentru o cămașă neagră, totul depinde de efectul dorit, dar butonii negri sau metalici (aurii, argintii sau platină) vor fi, fără îndoială, cei mai potriviți pentru o ținută sobră și elegantă.

Luați în considerare restul ținutei

Butonii trebuie să se potrivească și cu celelalte accesorii. Fie că este vorba de ceas, curea sau alte componente ale ținutei. Toate aceste elemente ar trebui să fie în mod normal din același material sau, în caz contrar, în același ton. Puteți combina culoarea butonilor cu nuanța brățării sau a ceasului. De asemenea, este important ca butonii să se potrivească cu cămășa și cravata. Diversitatea de forme și modele a butonilor este un adevărat avantaj pentru a se potrivi tuturor gusturilor.

Alegeți butonii în funcție de ocazie

Un buton este mai presus de toate o bijuterie. Prin urmare, rolul său este de a sublima și mai mult o ținută.

Puteți  purta butonii în moduri diferite, mai ales că aceștia se găsesc în mai multe stiluri, forme sau culori. Printre numeroasele opțiuni, este însă important să alegeți butonii mai și în funcție de ocazie, prin urmare, este essential ca aceștia să se potrivească aspectului în ansamblu.

Caracteristica acestor accesorii este aceea de a oferi un plus de farmec și  mai multă eleganță hainelor. Pentru o ținută de birou, optați pentru tonuri sobre, cu forme și modele mai simple și discrete.

De asemenea, puteți asorta culoarea butonilor cu cele ale cravatei sau chiar a accesoriilor, cum ar fi ceasul, acul de cravată și batista. Dacă purtați cămăși în tonuri simple, puteți opta pentru butoni într-o culoare mai pronunțată, vor oferi un contrast foarte frumos și îi va scoate și mai mult în evidență. Dar, dimpotrivă, dacă purtați o cămașă cu dungi, optați pentru butoni în culori mai discrete pentru a nu vă supraîncărca ținuta.

Butonii vă permit să vă completați ținutele, fie pentru un anumit eveniment, fie pentru  ocaziile speciale, întâlniri business, sau pur și simplu în fiecare zi, la birou dacă purtați cămăși. Totodată, butonii pot fi un cadou perfect pentru orice bărbat, a oferi cadou o pereche de butoni poate avea o valoare sentimentală foarte mare.

Lăsați un comentariu