Accesorii și calitate: bărbații eleganți pot fi recunoscuți prin detalii

Accesorii și calitate: bărbații eleganți pot fi recunoscuți prin detalii

Nimeni nu se naște cu abilitățile și cunoștințele de a se îmbrăca stilat și elegant. 

Pe de altă parte, eleganța nu este sinonimă cu un aspect care iese foarte tare în evidență, nici nu implică un exces de obiecte sau accesorii și nici nu rimează cu exhibiționismul: eleganța este pur și simplu o chestiune de stil.

Pentru a vă îmbunătăți stilul și a vă îmbunătăți aspectul, va fi important să aveți grijă la detalii și, prin urmare, vă oferim câteva sfaturi practice pentru a vă prezenta întotdeauna elegant, mai încrezător și să puteți da tot ce aveți mai bun cu fiecare ocazie.

Bărbați eleganți și alegerea mărimii potrivite

Mărimea hainelor, este bine cunoscută ca fiind importantă și, prin urmare, încercați întotdeauna să alegeți haine pe mărimea voastră atunci când le cumpărați. Dacă costumul a rămas neutilizat în dulap de câteva luni (sau ani) și construcția voastră fizică arată diferit acum față de momentul achiziției, atunci nu-l îmbrăcați sub nici o formă  sau cel puțin nu înainte de a-i aduce modificările necesare.

Există câteva reguli pentru o ținută impecabilă, de exemplu: dacă purtați un tricou cu model tip polo, ar trebui să optați pentru pantaloni casual sau denim, în nici un caz să optați pentru pantalonii eleganți ai unui costum. Pentru ca aspectul să arate foarte bine în ansamblu, este important și stilul accesoriilor pe care le alegeți, iar pantofii eleganți sau adidașii să fie aleși întotdeauna în funcție de stilul hainelor.

Accesorii și calitate: bărbații eleganți pot fi recunoscuți prin detalii

Detaliile sunt observate în mod sistematic, de la curea până la felul în care este legată o cravată, sau de la cămașă până la ceas sau set de brățări. Așadar, încearcă să asortezi tot ceea ce porți în cel mai bun mod posibil.

Alegeți încățăminte confortabilă și de bună calitate, evitați pantofii care sunt de o calitate proastă și care, pe lângă faptul că oferă un aspect general foarte ieftin (sinonim cu o îngrijire deficitară), ar putea influența și mersul, care poate fi mai puțin sigur și viril și, de asemenea, ar putea crea unele probleme la picioare.

Evitați tricourile cu imprimeuri gigantice, a fi elegant nu înseamnă să renunți complet la stilul sportiv, dar este întotdeauna bine să evitați ceea ce este inutil și exagerat.

Și să nu uităm în ultimul rând de lenjeria de corp care, prin definiție nu ar trebui să fie niciodată vizibilă. Bărbatul cu un aspect elegant și rafinat este cu siguranță mai fascinant decât cel care poartă pantaloni lăsați pentru a-și arăta elasticul boxerilor.

Încearcă întotdeauna să păstrezi în dulap doar lucrurile care te fac să te simți confortabil, atât din punct de vedere estetic, cât și al calității materialelor.

Garderoba trebuie să ne facă întotdeauna să arătăm cât mai bine și simplitatea este cheia succesului: este inutil să încerci să te transformi peste noapte într-unul dintre acele modele pe care le vedeți pe Facebook și Instagram. Este bine să evitați exagerările și să faceți o schimbare treptată și naturală, în concordanță cu personalitatea voastră.

Lăsați un comentariu