Livrare peste tot in tara

Îmbracă-te bine după corpul tău și descoperă pantalonii care ți se potrivesc cel mai bine

Îmbracă-te bine după corpul tău și descoperă pantalonii care ți se potrivesc cel mai bine

Sfaturile de a-ți alege hainele în funcție de corp nu mai sunt valabile doar pentru femei: fiecare persoană ar trebui să încerce să-și îmbunătățească stilul și să-și arate personalitatea prin felul în care se îmbracă. Modul în care ne prezentăm este mult mai important decât orice carte de vizită, este practice schița oricărui cuvânt rostit.

Acesta nu este un clișeu și, de fapt, potrivit experților, chiar și garderoba bărbatului ar trebui să fie construită cu articole de îmbrăcăminte potrivite pentru silueta lui astfel acesta va câștiga mai multă stimă de sine și eleganță.

Dacă vă aflați într-o fază în care doriți să vă schimbați viața, dar nu știți de unde să începeți, puteți începe chiar cu garderoba! Reflecția diferită pe care o veți observa în oglindă va fi un stimul excelent pentru a continua pe calea voastră de îmbunătățire personală.

Cel mai potrivit stil de pantaloni pentru bărbatul înalt

Dacă sunteți un bărbat cu un fizic înalt și subțire, de obicei definit ca un trapez, vă puteți îmbrăca practic cu orice, deoarece este cel mai simplu corp de îmbrăcat: umeri lați, șolduri și talie mai înguste, picioare drepte, circumferință clasică cu un echilibru între partea superioară și inferioară a corpului, o formă care vă permite să combinați hainele cu foarte multă libertate.

Dacă aveți un fizic mai musculos, este posibil să intrați în așa-numita categorie de triunghi inversat, caracterizată prin umeri lați, șolduri, talie îngustă și piept și picioare masive. În acest caz, evitați pantalonii foarte strâmți care riscă să atragă prea multă atenție asupra acestei părți a corpului.

Pentru a armoniza aspectul vă recomandăm să purtați întotdeauna o curea în talie, deoarece aceasta evidențiază șoldurile și sugerează o proporție mai mare.

Pantaloni pentru bărbați cu statura mai mică

Dacă sunteți de statură mică, trebuie să alungiți optic aspectul purtând, de exemplu, pantaloni mai strâmți și asigurându-vă întotdeauna că aveți  lungimea potrivită (uneori persoanele de statură mai mică necesită intervenția unui croitor pentru a scurta pantalonii), și optați pentru pantaloni de o culoare mai închisă decât culoarea pe care o purtați în partea de sus. Este important să cumpărați întotdeauna dimensiunea corectă și să evitați pantalonii cu buzunare mari.

Prin urmare, corpul este un aspect fundamental pentru a alege cea mai potrivită pereche de pantaloni pentru ocazie, dar este, de asemenea, important să evaluezi lungimea îmbrăcămintei. Dacă fizicul tău este subțire, poți purta și pantaloni mai scurți și mai strânși la glezne. Dacă, pe de altă parte, nu ești foarte înalt și/ sau ești mai robust, pantalonii trebuie să fie mai lungi, cât să acopere complet șosetele și cât să atingă partea din spate a pantofului.

Materialul trebuie ales în funcție de ocazie și anotimp, pentru a vă simți întotdeauna în largul vostru și a se potrivi corect cu celelalte articole vestimentare. Este adevărat că noua tendință este cea de mix&match, dar dacă nu suntem experți în modă, este întotdeauna bine să nu ne asumăm aceste riscuri.

În ceea ce privește mărimea, asigurați-vă că se potrivesc întotdeauna perfect deoarece pantalonii au croiul diferit și este foarte important să-I alegem pe cei potriviți.

Lăsați un comentariu