Livrare peste tot in tara

Alegerea cămășii potrivite de purtat la serviciu

Alegerea cămășii potrivite de purtat la serviciu

Să ai o ținuta potrivită pentru meseria ta este un lucru foarte important. Indiferent de meseria pe care o exercitați, aveți nevoie de o ținută care să vă permită să vă simțiți bine, respectând în același timp codurile profesiei. În foarte multe domenii, purtarea unei cămăși este esențială și, prin urmare, este recomandat ca aceasta să fie aleasă cu cea mai mare grijă. Pentru a reuși să găsiți cămașa care se potrivește, iată câteva sfaturi care ar putea fi utile în alegerea cămășii pe care să o purtați la serviciu:

Croiala cămășii

Croiala cămășii este esențială și contribuie evident la confort. Nu este nimic mai rău decât să petreci o zi întreagă de muncă într-o cămașă care poate fi inconfortabilă sau prea mulată pe corp. Cămașa cu croiul regular, este potrivirea clasică prin excelență, secretul său este că evidențiază toate siluetele, fără excepție. Este ideală pentru a fi purtată zilnic și este foarte ușor de combinat. Cămașa cu croiul slim fit este cea care rafinează silueta și se adaptează la toate situațiile, fie că adoptați o ținută mai sport sau un look casual, și face ca orice bărbat care alege să o poarte să debordeze de încredere în sine.

Adaptează materialul cămășii

În timp ce unele materiale precum bumbacul sunt destul de clasice și utilizate pe scară largă, datorită faptului că sunt foarte respirabile, și alte fibre în compoziție, precum este poliesterul este de asemenea, foarte potrivit. Tot ce trebuie să faceți este să o alegeți pe cea se potrivește cel mai bine nevoilor voastre.

Culoarea cămășii 

A purta o cămașă și a alege materialul potrivit este deja un început. Pe de altă parte, nu trebuie neglijat în nici un caz nici tonurile acesteia. În timp ce o cămașă albă este o bună bază în general și se potrivește aproape tuturor stilurilor, putem opta la fel de bine și pentru o nuanță de albastru deschis, care este un echivalent foarte bun. Pentru a da un pic de culoare ținutei, nu vă fie teamă să alegeți culori precum roz sau mov. Dar, la fel ca și cămășile cu dungi trebuie selectate cu grijă și proiectate cu ținuta generală. Trebuie să te gândești și dacă porți cravată, deoarece aceasta se alege într-o culoare contrastantă în comparație cu cămașa. Optați de exemplu pentru o cravata albastră dacă purtați cămașa albă sau cravata gri pentru o cămașă roz.

Gândește-te la ținută în întregime 

O ținută poate consta, așadar, dintr-o cămașă, dar aceasta din urmă nu poate fi purtată singură, așadar trebuie să ne gândim și la părțile cu care o vom asocia. Dacă trebuie să călătoriți mai des, în acest caz, cămașa va trebui să fie practică (atât în  ceea ce privește croiala, cât și materialul).

În cele din urmă, va trebui să-ți alegi cămașa cu grijă, deoarece este un clasic al garderobei masculine. Prin urmare, a vă gândi la ținută în ansamblu este foarte important  pentru a vă putea decide ce tip de cămașă să alegeți.

Lăsați un comentariu