Articole vestimentare pe care femeile le găsesc irezistibile la bărbați

Articole vestimentare pe care femeile le găsesc irezistibile la bărbați

Grija față de aspectul fizic ne privește pe toți. Oamenii te judecă subconștient după modul în care arăți, în special femeile. Ca și bărbat, trebuie să folosești stilul tău vestimentar și hainele pentru a-ți exprima caracterul și a arăta încredere de sine. La urma urmei acesta este cel mai important accesoriu pe care îl poți purta și atrage privirile femeilor.

În continuare vom discuta despre articolele vestimentare pe care femeile le găsesc irezistibilele la bărbați.

Sfat general

Înainte de a începe lista, dorim să menționăm că orice articol porți trebuie să fie mărimea potrivită. Una din cele mai mari greșeli vestimentare pe care le poate face un bărbat este să se îngroape în tricouri cu câteva mărimi mai mari și pantaloni cargo largi. Desigur același lucru este valabil și pentru situația opusă. Jeansii mult prea mulați și tricourile extrem de strânse, mai ales dacă nu ai o siluetă perfectă, te vor face să arăți ridicol.

  1.     Costumele

Orice bărbat arată bine într-un costum bine croit și știm că nu exagerăm când spunem că femeile adoră bărbații în costum.  Când alegi un costum trebuie să te asiguri că îți vine bine, altfel vei arăta ca un băiat ce încearcă să pară bărbat. Sacoul costumului trebuie să se așeze bine pe umeri, mânecile să se termine deasupra încheieturilor iar pantalonii să fie tiviți la lungimea potrivită.

  1.     Cămășile

Fie că alegi o cămașă elegantă sau o cămașă smart casual vei obține un aspect mai îngrijit fără a depune prea mult efort. Femeile adoră aspectul acestor cămăși deoarece dau o notă de eleganță și încredere bărbaților. Dacă îți sufleci mânecile și îți lași antebrațele la vedere cu siguranță vei face câteva femei să întoarcă capul după tine.

  1.     Pantalonii chino

Pantalonii chino sunt o piesă vestimentară versatilă ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat. Acești pantaloni sunt perfecți pentru ținute smart casual, deoarece vin cu aspectul formal și bine croit al unui costum clasic dar pot fi combinați cu tricouri și pulovere pentru un aspect formal sau casual. Femeile adoră cum arată bărbații în pantaloni chino deoarece arată mai elegant și mai stilat decât o pereche de jeans obișnuită. Deci, dacă vrei să faci o impresie bună la prima întâlnire poți opta liniștit pentru o cămașă albă cu o pereche de pantaloni chino.

  1.     Sacourile

Orice bărbat trebuie să dețină în garderobă un sacou. Sacoul poate fi combinat într-o varietate de ținute, cu un tricou casual sau polo, cu o cămașă și chiar cu un pulover din bumbac. Similar cu celelalte articole ce atrag femeile, sacoul denotă masculinitate, încredere de sine și eleganță.

  1.     Pantofii eleganți

O pereche de pantofi eleganți îngrijiți vor arăta că ești devotat stilului și știi cum să te îmbraci. Merită să investești într-o pereche bună de pantofi de piele, aceștia sunt o piesă atemporală, pe care o vei purta mult timp. Să nu menționăm că perechea de pantofi potrivită poate completa cel mai bine o ținută, și îi poate da aspectul dorit.

Acestea au fost câteva din articolele vestimentare masculine pe care femeile le găsesc irezistibile. Toate aceste accesorii vestimentare iubite de femei au căteva lucruri în comun: îți accentuează masculinitatea, încrederea de sine, și grija pentru aspectul fizic.

Dacă ești în căutare de astfel de articole vestimentare masculine, cu care să cucerești reprezentantele sexului frumos, te invităm să descoperi colecțiile Dovani!

Lăsați un comentariu