Livrare peste tot in tara

Care sunt cele mai bine îmbrăcate vedete din România? Tu ce model inspirațional românesc ai în materie de fashion?

Care sunt cele mai bine îmbrăcate vedete din România? Tu ce model inspirațional românesc ai în materie de fashion?

Cu toate că vedetele românești se remarcă prin numeroase calități, precum sunt cele actoricești, muzicale și nu numai, se pare că acestea excelează și la capitolul fashion.

Așadar, în cadrul acestui articol am întocmit o listă cu acei bărbați faimoși din România care se numără pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete. Tu pe care dintre aceștia îi admiri din prisma stilului vestimentar pe care îl abordează?

1. Adi Sînă

Cunoscut în special pentru fondarea, dar și pentru statutul său de membru în cadrul formației Akcent, Adi Sînă activează pe piața muzicală din România atât în calitate de producător, cât și ca solist vocal.

Totuși, una dintre pasiunile sale, pe lângă muzică, este moda. Dacă facem o scurtă analiză a stilului vestimentar al vedetei, vom putea afirma, fără doar și poate, că aceasta reușește performanța de a nu gafa aproape niciodată atunci când vine vorba de outfit-uri.

Care este secretul său și cum obține Adi Sînă cele mai inspirate ținute? Ei bine, răspunsul este pe cât se poate de simplu: optând pentru un stil clasic, dar și căutând întotdeauna să combine armonios moda cu elementele care îi avantajează întru-totul silueta.

2. Vicențiu Butoi

Cu un aer de Rock and Roll, Vicențiu Butoi ocupă un loc important nu doar în lumea muzicală din România, ci și în topul celor mai bine îmbrăcați din țară. Abordarea vestimenară preferată a cântărețului presupune un amestec între piesele riguroase ale costumelor bărbătești cât mai slim fit, precum și elementele caracteristice ale stilului boho (cămăși cu imprimeuri florale, eșarfe cât mai înguste, dar și alte accesorii masculine, așa cum sunt pălăriile sau bijuteriile). De asemenea, Vicențiu se remarcă prin alegerile sale vestimentare colorate, pentru care nu mulți bărbați optează.

3. Horia Tecău

Câștigând încrederea publicului nu doar pe meleagurile românești, ci și la nivel internațional prin dedicarea, dar și prin performanțele sale sportive, Horia Tecau este un jucător de tenis care atrage privirile celor din jur ori de câte ori iese din casă.

De fapt, vestimentațiile sale reprezentative suprind prin simplitate, dar și atenție până la cele mai mici detalii. Fiecare articol din cadrul ținutelor sale pare inserat cu rigurozitate, în așa fel încât rezultatul final să fie unul pe deplin uimitor.

De asemenea, tenismenul nu pare a avea nicio problemă în alegerea mai multor stilurile vestimentare, indiferent dacă este vorba despre cel sport, casual sau formal, acesta obținând cu ușurință look-uri moderne și pe cât se poate de corecte.

Bărbat îmbrăcat cu o pereche de pantaloni maro și cămașă denim

4. Tudor Chirilă

Cu toate că Tudor Chirilă excelează din punct de vedere profesional, asta nu înseamnă că acesta este singurul domeniu în care artistul iese în evidență. Reușind să se reinventeze din prismă stilistică, căntârețul le-a făcut, în ultimii ani, loc în garderoba sa imprimeurilor florale, precum și articolelor de îmbrăcăminte selectate în nuanțe îndrăznețe.

5. Alexandru Abagiu

Fiind un adevărat lider în arta makeup-ului, dar și un antreprenor consacrat în domeniul frumuseții, Alexandru Abagiu nu pare să uite niciodată de propria sa imagine.

Cu atenție la detalii, dar și cu un spirit dornic de a experimenta cât mai mult, acesta optează pentru combinații vestimentare suprinzătoare. Prin urmare, caracterizat de un stil îndrăzneț, artistul obține de cele mai multe ori ținute memorabile, care îi aduc admirația celor din jur și care, bineînțeles, îl poziționează în cadrul prezentului top.

6. Ilie Năstase

Deși alegerile din viața sa personală au stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului, alegerile vestimentare ale lui Ilie Năstase ne suprind plăcut de fiecare dată.

Acesta este motivul pentru care fostul jucător profesionist de tenis de câmp continuă să fie prezent în topurile bărbaților rafinați din România. De fapt, una dintre frazele sale celebre est următoarea: „Mie mi-a făcut întotdeauna plăcere să îmi aleg hainele și să umblu singur prin magazine în căutarea unei ținute. Renunțați să îi mai cereți soției dumneavoastră să vă cumpere haine. Gândiți-vă că nu o puneți niciodată să vă aleagă mașina.

Bărbat îmbrăcat cu un costum Lila și helancă gri

7. Cristi Chivu

Având în spate o carieră impresionantă, fostul fotbalist ne amintește prin fiecare ținută de ce a fost votat, ani la rândul, drept unul dintre cei mai stilați bărbați din România. Inspirându-se deseori din moda italiană, Cristi Chivu optează pentru vestimentații corecte, caracterizate prin simplitate, dar și modernism.

8. Alex Velea

Chiar dacă pare să înflorească atât din punct de vedere profesional, cât și pe plan personal, Alex Velea nu se oprește aici. Acordând modei o importanță aparte, artistul se remarcă prin vestimentații moderne, ușor excentrice, care includ deseori influențe hip hop. Tototdată, culorile intense ocupă un loc semnificativ în garderoba sa, fără ca acesta să se ferească de diversitate.

Grup de bărbați îmbrăcați în tendințe

9. Silviu Tolu

Blogger, dar și model, Silviu Tolu pare să știe cel mai bine „cu ce se mănâncă moda”.

Cu toate că nu pare a experimenta din prismă vestimentară, mulțumindu-se cu un stil clasic, alegerile sale în materie de outfit-uri nu sunt niciodată anoste. Acesta pare să fie adeptul combinațiilor cromatice rafinate, care, de altfel, îl avantajează cel mai bine.

10. Victor Slav

Bucurându-se de o carieră impresionantă în televiziune, Victor Slav ne stârnește admirația cu un stil vestimentar formal, clasic, dar, totodată, modern. Deși nu se declară un împătimit al modei, vedeta mizează constant pe jocurile de nuanțe în cadrul ținutelor sale, rafinamentul masculin fiind atuul său principal.

Vedetele menționate reprezintă exemple fidele de manifestare a diversității, a încrederii în sine și în propriul stil. Fiecare individ și-a lăsat amprenta în societate, recunoscându-i cu ușurință prin prisma outfit-urilor care se află mereu în conformitate tendințelor.

Lăsați un comentariu