Livrare peste tot in tara

Ce relație există între alegerile vestimentare și personalitate?

Ce relație există între alegerile vestimentare și personalitate?

Cu toate că tendințele se schimbă extrem de rapid, de la un sezon la altul, experții în modă ne recomandă să optăm întotdeauna pentru ținute reprezentative, în funcție de starea de spirit.

Care este explicația? Ei bine, alegerile vestimentare ne conturează personalitatea și le oferă celor din jur indicii prețioase despre felul nostru de a fi. Acesta este și principalul motiv pentru care trebuie să acordăm o atenție suplimentară outfit-urilor pe care le îmbrăcăm la o primă întâlnire, la un interviu sau într-un alt context important.

Tu ești ceea ce îmbraci?

O întrebare destul de bună, la care poți afla răspunsul în rândurile de mai jos. Descoperă ce spune vestimentația despre tine:

Bărbații conservatori

În mod cert, pentru aceștia, moda nu este un punct de plecare relevant atunci când își organizează garderoba. În schimb, le sunt caracteristice opțiunile vestimentare clasice, care asigură confortul deplin, accesorizate într-o manieră cât mai discretă.

Întrucât bărbații cu o personalitate conservatoare prețuiesc stabilitatea, mizează pe perfecțiune și pe atenție la detalii, selectându-și cu rigurozitate piesele de îmbrăcăminte, de încălțăminte și accesoriile.

Bărbații cu o personalitate schimbătoare

Trecând constant de la o stare de spirit la alta, se deosebesc prin dinamism și perspicacitate.

Acest aspecte se remarcă și în stilul vestimentar, întrucât doar uneori respectă tendințele, iar alteori optează pentru simplitate. De asemenea, combinațiile de culori extravagante nu reprezintă o trăsătură ieșită din comun, ci doar o reflecție a atitudinii pozitive dintr-un anumit moment al zilei.

Bărbații cu o personalitate adaptabilă

În această situație, avem în vedere persoane sociabile, care stabilesc cu ușurință relații de amiciție cu cei din jur, indiferent de statut sau de categoria socială.

Prin urmare, se adaptează facil la schimbări, ceea ce se reflectă și din punct de vedere vestimentar. Acest gen de bărbați se îmbracă diferit, în funcție de fiecare caz în parte.

Spre exemplu, în confortul propriei locuințe optează pentru ținute simple, la locul de muncă respectă codul vestimentar cu strictețe, iar în contexte speciale, selectează cele mai elegante articole de îmbrăcăminte. Totodată, accesoriile sunt nelipsite, în așa fel încât fiecare outfit să fie unul reușit și să inspire rafinament.

Bărbații cu o personalitate „mereu tânără”

Este vorba despre o categorie aparte, pentru care tendințele din modă sunt cele mai importante atunci când fac achiziții vestimentare.

De cele mai multe ori, acești bărbați ies în evidență printr-un stil extravagant, combinații neașteptate de culori și accesorii neobișnuite, dar moderne.

Tu în ce categorie din cele de mai sus te încadrezi? Dacă, până acum, nu ai conștientizat cât de multe informații transmit opțiunile tale vestimentare, atunci poți fi mai atent data viitoare când pornești la cumpărături, spre a-ți actualiza garderoba.

Indiferent de stilul pe care îl preferi sau care te caracterizează pe deplin, rafturile virtuale ale magazinului nostru online îți stau mereu la dispoziție cu piese de îmbrăcăminte, de încălțăminte și accesorii rafinate, cu care nu vei da greș în niciun context.

Accesează dovani.ro și exprimă-ți personalitatea cu articole de înaltă calitate la prețuri avantajoase!

Lăsați un comentariu