Ce tip de personalitate indică nuanța sacoului pe care îl porți?

Ce tip de personalitate indică nuanța sacoului pe care îl porți?

În viață, există numeroase tipologii comportamentale. De cele mai multe ori, ne putem forma o primă impresie despre o persoană încă din primele secunde, în funcție de limbajul corpului său.

Totuși, mai există o serie de indicii care ne ajută să aflăm ce personalitate are interlocutorul: este vorba despre culoarea sacoului său. Știm deja faptul că stilul office este preferat îndeosebi de o anumită categorie de bărbați, respectiv de cei atenți la detalii, caracterizați prin seriozitate și rafinament. Dar ce trăsături mai reflectă sacoul elegant despre acești reprezentanți ai masculinității?

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te invităm să descoperi în rândurile de mai jos ce tip de personalitate indică nuanța sacoului pe care te-ai decis să îl îmbraci:

Sacoul negru

Fiind o alegere cu care nu are cum să dea greș, bărbatul care optează frecvent pentru astfel de articole vestimentare nu își dorește să își depășească zona de confort.

De altfel, este vorba despre o persoană sobră, serioasă, ce impune mereu respect, indiferent de context. Cu toate acestea, sacoul negru este și un simbol al nesiguranței, întrucât este o opțiune clasică, previzibilă, acceptată de către cei din jur și de către societate.

Sacoul gri sau crem

O idee mai flexibil decât tipologia precedentă, bărbatul atras de sacourile gri sau crem este, din natura sa, o fire pozitivă, dar care nu se teme să se impună în raport cu ceilalți.

Totodată, avem în vedere un adevărat paradox, întrucât acesta nu își dorește să atragă atenția, însă nici să rămână pe deplin în anonimat.

Sacoul somon, grena sau vișiniu

Nuanțele intense, precum este vișiniu, grena sau culoarea somonului, sugerează o personalitate dominantă, care își prețuiește întotdeauna instinctul, chiar dacă nu este bazat și pe rațiune.

Ușor impulsivi și excentrici, acestor gen de bărbați nu le este teamă de atenție, ci dimpotrivă, preferă să atragă toate privirile, fiind o adevărată apariție.

Sacoul albastru clasic

Cunoscută și ca nuanța anului 2020, această versiune de albastru le este caracteristică bărbaților calmi, raționali și echilibrați. Gândindu-se de cel puțin două ori înainte de a lua o decizie, consideră că ambiția este o trăsătură prețioasă, pe care doar cei puternici o dețin.

Cu toate că nu se pripesc atunci când trebuie să facă o alegere, reușita este de partea lor și, bineînțeles, excelează la capitolul încredere în sine.

Sacoul în carouri

Pasionați de modă, cei care aleg să poarte carouri fac parte din tipologia bărbaților inventivi, pentru care creativitatea poate fi considerată o a doua carte de vizită.

Mizând pe rafinament în orice situație, aceștia au o atracție față de necunoscut și, bineînțeles, față de orice tip de provocare, reacționând cu entuziasm la schimbare.

Așadar, simbolistica culorilor este o tehnică ideală pentru a-l cunoaște mai bine pe cel din fața noastră, fără să mai fie nevoie să îi adresăm prea multe întrebări. Tu ce trăsături îți dorești să scoți la iveală?

Nu mai sta pe gânduri și alege-ți chiar acum modelul preferat de sacou office bărbătesc, accesând următorul link: dovani.ro/sacouri-barbati!

Lăsați un comentariu