Livrare peste tot in tara

Costumul reflectă eleganța masculină

Costumul reflectă eleganța masculină

Un costum este sinonim cu stil și eleganță și este cel care scoate în evidență rafinamentul unui bărbat. 

De cele mai multe ori, bărbații își poartă costumul fără să acorde prea multă atenție faptului că este o ținută remarcabilă. Probabil ați văzut cel puțin un bărbat care își poartă costumul neglijent: ori mânecile nu ajung până la încheietura mâinii, fie pantalonii sunt prea scurți, fie se văd șosetele. 

Costumul – eleganță masculină

A purta un costum nu ar trebui să fie o constrângere, ci o plăcere. Plăcerea de a fi elegant, de a vă pune în valoare și de a vă bucura că îl purtați. Croiala este cel mai important element la care trebuie să fiți atent. Alegeți un costum pe mărimea voastră și, cel mai important, asigurați-vă că lățimea umerilor este potrivită.

Apoi, verificați dacă mânecile ajung chiar deasupra încheieturii mâinii pentru a lăsa manșetele de la cămașă să se vadă puțin, iar pantalonii să ajungă până la glezne. Este foarte important să nu acordați atenție doar feței costumului, ci și spatelui.

Costumul reflectă eleganța masculină și este recomandat să fie purtat în culori mai sobre. Mai simplu spus, este indicat să optați pentru tonuri clasice precum bleumarin. Sacoul este partea principală a costumului și este recomandat să aibă doi nasturi. Acesta trebuie să se potrivească formei corpului și să formeze o curbă frumoasă sprijinită uniform pe bust. Pentru pantaloni, cel mai important lucru este să se sprijine pe pantofi. 

Ușor de purtat și potrivit pentru toate anotimpurile, costumul rămâne o alegere rafinată pentru orice bărbat. Atunci când alegeți culoarea, țineți cont și de tenul feței. Dacă aveți părul și pielea deschisă sau părul și pielea mai închisă, fie alegeți un costum deschis cu o cămașă deschisă sau un costum închis cu o cămașă de culoare mai închisă.

Pe de altă parte, dacă părul este deschis și pielea este închisă sau invers, este recomandat să alegeți un costum închis la culoare cu o cămașă deschisă sau un costum deschis la culoare cu o cămașă mai închisă la culoare.

Orice bărbat care trăieste în lumea afacerilor știe cât de importantă este propria imagine. De asemenea, alegerea unei ținute potrivite pentru a adopta un stil clasic sau pentru a participa la un eveniment elegant poate fi pe cât se poate de ușoară alături de brandul potrivit. Dovani.ro oferă costume confecționate din materiale de calitate, astfel încât să obțineți o ținută elegantă, potrivită pe deplin stilului vostru. Fie că este vorba de vestimentația pentru birou, o întâlnire de afaceri sau pentru a vă remarca prin eleganță la un eveniment deosebit, dovani.ro este magazinul care vă îmbracă cu personalitate.
În categoria de costume aveți ocazia să alegeti exact acel costum care să se potriveasca stilului vostru și care vă oferă o imagine impecabilă, punându-vă în valoare atuurile.

Dovani este partenerul de care aveți nevoie, unde găsiți tot ce aveți nevoie pentru a fi elegant și stilat. Orice bărbat caracterizat prin alegeri vestimentare inspirate, prin rafinament și masculinitate va alege să poarte un costum Dovani croit dupa tiparele modei actuale.

Lăsați un comentariu