Livrare peste tot in tara

Cu ce noutăți te surprinde Dovani în sezonul primăvăratec din 2018?

Deși vremea de afară ne-a surprins neplăcut în ultima perioadă, primavară se apropie totuși cu pași repezi. Și cine nu iubește zilele însorite din acest sezon, când temperaturile ne permit să renunțăm la hainele groase și la pantofii de iarnă?

Întrucât fiecare sezon vine cu noutățile sale și noi, la Dovani, am pregătit o colecție nouă de piese vestimentare și de pantofi, astfel încât fiecare bărbat să aibă posibilitatea de a-și completa garderoba cu ținute moderne, pe gustul său.

Iată ce găsești la Dovani în această primăvară:

     Cămăși casual ideale pentru stilul tău

Dacă accesați secțiunea Cămăși din cadrul site-ului nostru, veți descoperi o multitudine de modele și culori, dispunând de posibilitatea de a alege o cămașă perfectă nu doar pentru locul de muncă, ci și pentru o ieșire cu prietenii sau un eveniment elegant. De asemenea, croiul cămășilor este ales cu atenție spre a încadra de minune orice siluetă, indiferent de structura sa.

     Sacouri elegante și casual pentru bărbații care preferă stilul office

În această primăvară, nu doar modele moderne de cămăși veți găsi la Dovani, ci și o colecție rafinată de sacouri potrivite pentru stilul office, smart-casual sau elegant. Secțiunea Sacouri din cadrul site-ului nostru vă permite să vă aduceți la zi ținutele pentru birou cu o varietate de culori și imprimeuri. Spre exemplu, sacoul din imaginea de mai jos se potrivește de minune atât cu o pereche de pantaloni casual, pentru a crea un stil relaxat, cât și cu o pereche de pantaloni office, atunci când adoptați un stil elegant și mai formal.

     Pulovere moderne pentru o primăvară răcoroasă

În mod sigur ați observat și dumneavoastră că această primăvară nu este atât de călduroasă precum ne-am dori. Asta nu înseamnă că ținutele dumneavoastră din acest sezon trebuie să fie lipsite de culoare, motiv pentru care la Dovani găsiți o colecție de pulovere pe cât se poate de actuală, cuprinzând nu doar stiluri diferite ci și imprimeuri cât mai moderne. În imaginea de mai jos, vă prezentăm un pulover bărbătesc pe care îl puteți purta fără nici o problemă la birou (cu o cămașă pe dedesubt) sau într-o ținută casual în timpul liber. Imprimeul și culoarea sunt două caracteristici care fac această piesă vestimentară ușor de asortat în orice ținută.

     Încălțăminte de sezon din piele

Cu siguranță, orice bărbat aștepta cu nerăbdare temperaturile mai ridicate pentru a înlocui ghetele de iarnă cu o pereche de pantofi de sezon. Ei bine, la Dovani, veți găsi modele de pantofi din piele care să vă ofere nu doar confort în această primăvară, ci și eleganță deplină. Modelul de mai jos surprinde cu un stil aparte, cu o culoare ușor de accesorizat și cu un model pe cât se poate de modern. Puteți accesoriza această pereche de pantofi atât cu un costum elegant (fie bleumarin, fie gri), cât și cu piese vestimentare smart-casual.

Așadar, atunci când sunteți în căutare de articole vestimentare și de încălțăminte perfecte pentru primăvară, nu uitați să accesați www.dovani.ro pentru a vă aduce la viață ținutele din acest sezon. Spor la cumpărături!

Lăsați un comentariu