Livrare peste tot in tara

Culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020

Descoperă ce recomandări vestimentare au designerii pentru tine în noul an

 

Așa cum ne-au obișnuit în fiecare an, specialiștii din cadrul Institutului Pantone – autoritatea internațională în domeniul sistemelor de culori, au stabilit care este culoarea anului 2020.

Astfel, dacă în trecut, am fost surprinși prin nuanțe extravagante sau prin tonuri neutre, în 2020, culoarea anului își are inspirația în natură. Este vorba despre albastru clasic, care transmite calmitate, încredere, dar și siguranță.

Experții Pantone sunt de părere că perioada în care trăim necesită mai multă încredere în propriile forțe. Din acest motiv, nuanța aleasă pentru noul an, care ne amintește de imensitatea cerului, dar și de supremația mării, ne încurajează să ne extindem perspectivele și să ne provocăm zilnic spre a deveni mai comunicativi și mai pasionați.

Cum încadrăm nuanțele de albastru clasic în propria garderobă?

Chiar dacă, în 2020, vestimentațiile noastre vor avea o influență marină, asta nu înseamnă că trebuie să excludem din garderobă și celelalte piese de îmbrăcăminte în alte tonuri sau că trebuie să facem investiții de proporții înalte. Până la urmă, albastru clasic se potrivește fiecărui bărbat, în orice context.

Culoarea anului 2020 devine extrem de simplu de încadrat în propriile ținute. Spre exemplu, poți începe cu o cravată de bărbați albastră, care să scoată din anonimat vestimentațiile office sau elegante. Până la urmă, ce bărbat nu își dorește să obțină un look de invidiat la birou sau la o petrecere?

De altfel, o pereche de pantaloni bărbătești albaștri va fi ușor de asortat atât cu articole de îmbrăcăminte negre, cât și cu cele gri sau bej. Bineînțeles, nici un sacou albastru nu se va demoda cu ușurință, mai ales dacă modelul ales îți evidențiază corect atuurile siluetei.

Atunci când vrei să te asiguri că faci alegeri vestimentare inspirate, cel mai indicat este să ții cont de culorile complementare cu nuanța de albastru. Totodată, te sfătuim să acorzi mai multă atenție accesoriilor: un papion albastru, o cravată sau o curea din piele în tonuri similare vor adăuga o notă de rafinament oricărei ținute.

În situația în care optezi pentru un articol de tip statement albastru (așa cum este cămașa, sacoul sau pantalonii), recomandat ar fi să îl asortezi cu piese de îmbrăcăminte în tonuri calde, tocmai spre a obține o combinație cromatică plăcută.

Cu siguranță, variantele sunt nelimitate în ceea ce privește încadrarea culorii anului 2020 în propria garderobă. Secretul este să porți de fiecare dată articole care îți asigură o stare de bine, confort deplin, dar și care se potrivesc tipului tău de siluetă. Până la urmă, tendințele din modă sunt interpretabile și nu se pliază pe gusturile tuturor persoanelor.

Dorești să îi adaugi garderobei tale o doză de eleganță? Atunci, nu mai sta pe gânduri: te așteptăm pe www.dovani.ro cu numeroase piese de îmbrăcăminte și de încălțăminte în nuanțe de albastru, astfel încât să începi fiecare zi cu răbdare, încredere și entuziasm. De altfel, poți fi la modă, fără să investești sume considerabile: în luna ianuarie reducerile continuă la DOVANI! Acum, te poți bucura de produsele preferate la cele mai avantajoase prețuri! Te așteptăm la cumpărături!

Lăsați un comentariu