Livrare peste tot in tara

Culorile anului 2021: ce simbolizează și cum să le purtăm

Culorile anului 2021: ce simbolizează și cum să le purtăm

La fel cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Institutul de Culori Pantone a stabilit și în 2021 principalele culori ale anului și, totodată, a prevăzut tendințele globale cromatice, astfel încât marile corporații să se poată orienta în raport cu identitatea vizuală a propriilor branduri.

Cu alte cuvinte, anual, culoarea aleasă de către Institutul Pantone influențează dezvoltarea produselor, deciziile de achiziție și, bineînțeles, segmentul larg al design-ului. Totuși, în 2021, au fost stabilite două culori de bază, ceea ce a surprins plăcut așteptările publicului. De fapt, este pentru a doua oară în ultimii 22 de ani când sunt propuse două culori ale anului.

Illuminating și Ultimate Gray – o opțiune futuristă, facil de asortat

Așadar, anul 2021 poate fi creionat cu ajutorul celor două nuanțe optimiste, ce incapsulează cele mai profunde sentimente de meditație, conform datelor furnizate de către Institutul Pantone.

În timp ce Illuminating ne întâmpină cu o variantă veselă și luminoasă de galben intens, Ultimate Gray poate fi considerată emblema elementelor solide, cu o rezistență veșnică, deci, implicit, cu o fundație solidă. Mai mult decât atât, cele două culori pot fi combinate fără dificultăți, spre a vă bucura de outfit-uri îndrăznețe, ce subliniază încrederea de sine.

Cum asortăm cele două culori ale anului 2021?

Întrucât Ultimate Gray este o culoare atât de versatilă și de practică, devine destul de greu să găsim o altă nuanță la fel de adaptabilă în materie de vestimentație. Astfel, aceasta arată excelent atât în ținutele clasice, ce respectă caracteristicile stilului office sau elegant, cât și în ținutele moderne, casual sau smart-casual.

Ultimate Gray funcționează perfect alături de numeroase variante cromatice, sens în care putem avea certitudinea că nu facem nicio greșeală chiar și atunci când optăm pentru piese vestimentare statement în această culoare. Începând de la nuanțele pale (nude, roz, albastru pastel, verde mentă, etc) și până la cele intense, mai tari (roșu, galben, portocaliu, etc), griul devine ideal în asortare. Pe site-ul nostru veți găsi o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte bărbătești în nuanțe de gri (pulovere, cămăși simple sau imprimate, pantaloni office, tricouri cu mânecă lungă sau scurtă, sacouri, geci și accesorii), pentru a alege exact produsul de care aveți nevoie.

Soarele, lămâile, petalele de floarea soarelui – toate se remarcă prin seninătatea pe care ne-o transmite culoarea lor comună: galbenul intens. Totuși, majoritatea bărbaților întâmpină dificultăți în ceea ce ține de asortarea nuanțelor de galben. Cum putem proceda în așa fel încât să nu exagerăm?

Deși Illuminating poate fi considerată una dintre cele mai optimiste nuanțe din spectrul de culori, reprezintă în același timp și o alegere extrem de îndrăzneață, îndeosebi în rândul bărbaților. Prin urmare, pentru a evita un potențial eșec vestimentar, indicat ar fi să optăm pentru haine imprimate, în care intensitatea culorii Illuminating este estompată de celelalte tonuri. De asemenea, accesoriile în nuanțe de galben oferă un plus de rafinament și o notă modernă în ținutele monocromatice.

Este foarte adevărat faptul că, în fiecare an culorile selectate de Institutul Pantone se bazează pe o serie de cercetări și de studii bine fundamentate. Cu toate acestea, înainte de vă actualiza garderoba în raport cu nuanțele anului, vă sfătuim să verificați cât de bine vi se potrivesc acestea!

Lăsați un comentariu