Încă nu ești clientul nostru fidel? Iată ce avem de oferit:

Încă nu ești clientul nostru fidel? Iată ce avem de oferit:

Poate ești familiarizat cu oferta noastră de produse sau poate astăzi este prima oară când auzi de noi. Indiferent de situație, un lucru este cert: ne mândrim cu faptul că brandul DOVANI este 100% românesc, că suntem pe piață încă din anul 1994, dar, mai ales, că fiecare articol care ne poartă numele reușește să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi masculine.

Deoarece fără clienții noștri, brandul DOVANI nu ar mai fi la fel, suntem mereu interesați să venim în întâmpinarea tuturor bărbaților care ne aleg cu o ofertă cât mai complexă de produse, dar și de servicii asociate.

Iată de ce și tu ar trebui să devii clientul nostru:

  • Nu facem niciodată excepție de la calitate

Deși calitatea ar trebui să fie o normalitate și nu un atu, din păcate, la ora actuală, multe dintre produsele disponibile pe piață nu respectă pe deplin o astfel de regulă nescrisă a comerțului.

În ceea ce ne privește, orice produs existent atât pe Dovani.ro, cât și în magazinele fizice, se bucură de o atenție specială în fiecare etapă de producție, tocmai pentru ca fiecare client să dețină garanția unei reale investiții și nu doar a unei simple achiziții.

  • Gamă diversificată de stiluri vestimentare și de articole

Fie că îți dorești o nouă pereche de pantofi sau o cămașă albă clasică, fie că plănuiești să îți actualizezi garderoba de primăvară sau cea de iarnă, pe Dovani.ro te așteptăm în permanență cu tot ceea ce ai nevoie în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii bărbătești.

De altfel, anual, lansăm patru colecții noi, astfel încât să asigurăm elementele esențiale unui dressing modern. Tot pe Dovani.ro, clienții noștri au posibilitatea de a alege dintre variate stiluri vestimentare, indiferent dacă preferă îmbrăcămintea office, elegantă, business sau casual.

  • Raport excelent între calitate și prețuri

Așa cum am menționat și mai sus, calitatea este întotdeauna prezentă la DOVANI. Prin urmare, toate articolele de îmbrăcăminte sunt confecționate din materiale durabile și prietenoase cu pielea, iar piesele de încălțăminte din piele naturală, ce asigură confort deplin.

Cu toate acestea, practicăm prețuri accesibile oricărui buzunar, în așa fel încât să vă puteți cumpăra produsul preferat, chiar și dacă sunteți limitați de un buget restrâns.

  • Reduceri constante de prețuri și campanii promoționale irezistibile

Știm cât de neplăcută este senzația de care avem parte atunci când ne dorim cât mai multe haine, însă nu ne permitem decât câteva. Tocmai de aceea, practicăm în permanență reduceri de prețuri și, mai mult decât atât, ne surprindem clienții cu numeroase campanii promoționale absolut irezistibile.

De exemplu, chiar acum pe site se desfășoară o nouă sesiune de reduceri, iar, cămășile, tricourile, puloverele, gecile, pantalonii, pantofii și ghetele se bucură de un preț redus!

  • Trucuri, sfaturi și multe alte secrete fashion!

Nu toți bărbații știu cum să își asorteze șosetele cu pantalonii sau când să poarte papionul în defavoarea cravatei. Bineînțeles, toate acestea nu sunt motive de îngrijorare, în special dacă secțiunea de blog din cadrul site-ului nostru poate fi accesată oricând și din orice locație!

Să mai amintim și despre posibilitatea de a vă abona la Newsletter, pentru a primi direct pe e-mail toate noutățile, dar și cele mai utile tips-uri vestimentare?

Fără îndoială, avem multe alte atuuri cu care câștigăm în permanență atenția și încrederea clienților noștri. Vă invităm să le descoperiți pe site!

Lăsați un comentariu