Livrare peste tot in tara

Stilul tău personal are nevoie de o schimbare? Află acum cu ce poți începe

Stilul tău personal are nevoie de o schimbare? Află acum cu ce poți începe

Este absolut firesc ca, odată cu trecerea timpului, deciziile și alegerile vestimentare din trecut să nu mai coincidă cu opțiunile din prezent. Totuși, oricât de mult ne dorim o schimbare, mai ales dacă privind prin prisma stilului personal, deseori ajungem să amânăm o astfel de variantă fie din cauza fricii de necunoscut, fie ca urmare a dificultăților presupuse de ieșirea din zona de confort.

Cu ce începem atunci când stilul personal merită cu vârf și îndesat o schimbare sau, mai bine zis, asupra căror aspecte ne orientăm în situația în care nu ne mai mulțumește felul în care arată garderoba noastră?

Cât de sigur ești că ai ales mărimea potrivită?

O întrebare la care mulți bărbați se pripesc să răspundă. Cu toate acestea, pentru un look corect, mărimea hainelor pe care le purtăm trebuie să corespundă cu realitatea. Cu alte cuvinte, nici prea largi, nici prea mulate, nici prea lungi și nici prea scurte.

Spre exemplu, unui bărbat cu o siluetă robustă nu îi va sta niciodată bine cu un tricou fix pe corp, care îi evidențiază micile imperfecțiuni, însă nici cu o bluză foarte largă, care va adăuga un plus de volum siluetei.

O schimbare cromatică este binevenită

În nenumărate situații, problemele legate de eșecurile vestimentare încep de la nuanțele pe care le purtăm. De aceea, înainte de a face o curățenie drastică în dressing, ar fi indicat să vedem câte dintre articolele de îmbrăcăminte ne avantajează din prisma cromaticii.

Totodată, câte dintre acestea pot fi asortate în mai multe combinații vestimentare?

În general, ar trebui să cumpărăm haine care se potrivesc cu nuanța ochilor, a tenului și a părului, în așa fel încât toate atuurile noastre să fie puse în evidență ori de câte ori optăm pentru un anumit outfit.

Achiziții vestimentare sigure

Dacă ne ghidăm doar după tendințele de sezon, nu vom avea niciodată certitudinea că achizițiile pe care le facem reprezintă cu adevărat și o investiție, deoarece moda este trecătoare și, implicit, orice trend se va demoda.

În schimb, poți opta pentru articole de îmbrăcăminte clasice, care nu sunt influențate de schimbările din modă. De exemplu, o cămașă bărbătească albă va arăta întotdeauna impecabil într-un mediu office, elegant sau sobru, iar un costum simplu negru va fi mereu varianta salvatoare într-un context ce implică o ținută prezentabilă.

Cât de bine te simți în hainele pe care le îmbraci?

Schimbarea stilului vestimentar nu este un proces brusc. În principiu, este vorba despre o perioadă îndelungată, în care gusturile și preferințele noastre se modifică în funcție de numeroși factori.

Astfel, înainte de a ne direcționa toate economiile către o nouă sesiune de shopping, cel mai bine ar fi să analizăm, în primul rând, cât de bine ne simțim cu hainele pe care le avem deja în dulap. Ce anume ne nemulțumește la articolele de îmbrăcăminte care fac parte din garderoba noastră? Ce ne dorim să inspire ținutele pe care le purtăm? În ce măsură ne reprezintă acestea personalitatea?

Bineînțeles, orice schimbare vine cu avantajele și cu dezavantajele sale, însă dacă rezultatul final este pe măsura așteptărilor, atunci nu avem niciun motiv concret pentru a evita să ieșim din zona de confort. Și tu îți dorești un nou look, care să îți ofere mai multă încredere de sine? Te așteptăm pe site cu numeroase oferte avantajoase, dar și cu un raport optim între calitate și prețuri!

Lăsați un comentariu