Livrare peste tot in tara

Cum alegi ținuta potrivită pentru o întâlnire

Cum alegi ținuta potrivită pentru o întâlnire

Luna februarie este luna iubirii. În această perioadă căutăm să ne exprimăm dragostea și aprecierea față de persoana iubită, să îi arătăm cât de importantă este în viața noastră și cât de mult contează dragostea pe care ne-o împărtășim unul altuia. Ne arătăm aprecierea și iubirea prin diverse moduri, fie că este vorba de cadouri, ieșiri în oraș sau alte surprize frumoase. Fie că vorbim de Valentine`s Day sau de tradiția românească a zilei de Dragobete, ambele au același scop, de a celebra iubirea și de a o împărtăși cu cei dragi.


O întâlnire romantică de Valentine`s Day sau de Dragobete este mereu prima și cea mai bună alegere, mai ales dacă suntem la începutul unei relații. În primul rând pentru că denotă interes din partea noastră, iar mai apoi pentru că este o bună oportunitate de a ne cunoaște și de a ne apropia de cealaltă persoană. Dar care este cel mai potrivit loc pentru o  întâlnire, ce să purtăm pentru a face o impresie cât mai bună și ce alte aspecte trebuie să mai luam în considerare? 

 


Locația

 
Noi credem că o rezervare la un restaurant este cea mai bună alegere pe care o putem face la o primă întâlnire. Un local cu bun gust, care servește preparate diverse, gustoase și poate chiar ceva mai rafinate. O cină romantică va fi mereu plăcută, pentru că ne permite să și stăm la discuții, lucru care la cinema sau într-un alt loc de divertisment poate fi mai dificil. Pentru o întâlnire este important să putem vorbi cu partenerul nostru pentru a ne putea cunoaște și pentru a crea apoi o legătură mai profundă. După ce am ales locația potrivită intervine problema ținutei pe care să o purtăm. Outfit-urile trebuie adaptate mereu la activitățile pe care le facem și la locul în care mergem.

 


Ce să purtăm la o astfel de întâlnire?


Trei idei de ținute potrivite pentru o fi remarcate la o întâlnire


Este important ca la o întâlnire să fim prezentabili și eleganți. Trebuie să facem o impresie cât mai bună și să fim plăcuți, iar de aceea ținuta este un aspect pe care trebuie să ne concentrăm mai mult, pentru a avea o primă imagine de impact. Un outfit clasic, elegant și sofisticat este absolut necesar, mai ales dacă alegem un restaurant select. Cămașa în culori neutre, alb sau negru, o pereche de pantaloni negrii sau bleu, un sacou tot în culoarea pantalonului și o pereche de pantofi eleganți din piele vor face cu siguranță un bărbat să arate impecabil și să impresioneze plăcut cealaltă persoană la prima vedere. 


În noua colecție de la Dovani găsiți cămașa albă clasică  care poate fi asortată cu pantalonii slim navy, un sacou bleumarin în carouri lăsat descheiat și o pereche de pantofi coffee, pentru a obține un look imaculat, elegant și perfect pentru o cină romantică. Acest outfit va fi cu siguranță remarcat și va atrage multe aprecieri. 


O altă variantă ar fi cămașa slim bleumarin, cu o pereche de pantaloni negrii slim și o pereche de pantofi, tot negrii.  Găsiți toate aceste articole vestimentare pe Dovani.ro. Această ținută este ceva mai lejeră, potrivită pentru vremea mai călduroasă, dar care este în continuare elegantă. Este un outfit mai simplu, clasic, dar de efect. De multe ori simplitatea este cheia și nu trebuie să ne dăm peste cap cu o ținută prea extravagantă.


Însă, dacă doriți o ținută mai casual și nu vreți să optați pentru clasica cămașă ce pate fi puțin incomodă pentru unele persoane, vă recomandăm un pulover grena sau alb, o pereche de pantaloni gri și o pereche de pantofi sport negrii. O ținută cu un aer mai lejer, simplu, dar care în continuare va fi de remarcat și care vă va face să arătați impecabil. Aceasta este de preferabil să fie purtată într-un local mai puțin select, unde nu se cere un dresscode prea sofisticat. 


Dacă vreți să impresionați și să fiți la patru ace, puteți alege să purtați chiar și o cravată, un papion sau o batistă ca și accesoriu care să vă completeze ținuta într-o notă clasică. De asemenea, accesoriile din piele precum curelele nu vor trece nici ele neobservate și ar fi indicat să alegeți o astfel de piesă pentru a contura în note fine ținuta dumneavoastră. Micile detalii fac mereu diferența, așa că accesoriile trebuie și ele alese cu grijă și nu trebuie să lipsească sub nicio formă dintr-o ținută rafinată.

Alte lucruri de care trebuie să țineți cont 


Pentru a lăsa o impresie bună și pentru a avea o imagine de gentleman nu doar prin ținută, vă recomandăm să țineți cont și de câteva lucruri mici, care pot însemna mai mult decât credeți și care vă vor garanta simpatie din partea partenerei. Un buchet de flori sau un simplu trandafir îi vor lumina cu siguranță chipul, dar și sufletul. Acesta este un accesoriu esențial mai ales în zilele de Dragobete sau de Valentine`s Day, potrivindu-se perfect ținutei voastre elegante. Aceste lucruri mici nu vor trece neobservate și cu siguranță vă vor pune într-o postură mai bună în fața persoanei dragi, arătând că sunteți un bărbat elegant și stilat nu doar în exterior, ci și prin gesturi. 


Ținuta este primul lucru care se remarcă de la prima vedere așa că trebuie să avem grijă și să fim cât mai prezentabili și plăcuți la prima vedere. Dovani vine în ajutorul dumneavoastră și vă pune la dispoziție o mulțime de articole vestimentare care vă vor ajuta să dați viață unor ținute deosebite și stilate. O mulțime de produse elegante, perfecte pentru a fi purtate la o întâlnire romantică, pot fi găsite în magazine sau pe site.

Lăsați un comentariu