Livrare peste tot in tara

Cum este mai indicat să porți cămașa: băgată în pantaloni sau în afara lor?

Cum este mai indicat să porți cămașa: băgată în pantaloni sau în afara lor?

A purta cămașa în pantaloni sau a o lăsa afară este întrebarea pe care și-a pus-o fiecare bărbat cel puțin o dată în viață.
Vom încerca să vă oferim câteva sfaturi despre când este indicat să purtați cămașa în pantaloni și când să nu faceți asta.

Cu un sacou sau un costum pentru un stil clasic

Probabil că ați observat că atunci când purtați cămașa în pantaloni, veți avea un aspect clasic. Dacă purtați cămașa cu un sacou sau un costum, vă recomandăm, prin urmare, să o purtați băgată în pantaloni.

O ținută formală

Cel mai bine este să vă băgați cămașa în pantaloni atunci când purtați o ținută formală. Cămașa purtată în afara pantalonilor are o latură destul de relaxată, care nu va merge cu o ținută formală. Dacă munca ta necesită un cod vestimentar destul de strict, atunci optează pentru a purta cămașa băgată în pantaloni. În acest caz, cămașa aceasta oferă un aspect mai formal ținutei, chiar dacă ați purta în picioare adidași.

Când să porți cămașa în afara pantalonilor?

Prin suprapunerea mai multor straturi de îmbrăcăminte puteți crea un aspect original, și care vă va proteja de temperaturile mai scăzute.
Acest stil este de obicei folosit pentru ținutele casual, deși pot merge foarte bine și cu ținute mai formale. Sunt o soluție ideală pentru purtarea cămășii în afara pantalonilor, indiferent dacă aceasta este deschisă și purtată peste un tricou sau sub un pulover, nu ezitați să vă lăsați cămașa scoasă din pantaloni atunci când vă jucați cu mai multe straturi de haine. O cămașă lăsată în afara pantalonilor are un aspect relaxat, care merge foarte bine atunci când adoptați o ținută lejeră.

Așa cum am spus mai devreme, să nu îți bagi cămașa în pantaloni îți va oferi un stil mai relaxat și, prin urmare, va fi potrivit pentru momente destul de liniștite: o ieșire cu prietenii, o plimbare sau o masă în familie.

În cazul unui tricou purtat dedesubt, va fi mai bine să vă lăsați cămașa în afara pantalonilor și vă puteți permite chiar să lăsați câțiva nasturi deschiși, fie în partea de sus, fie în partea de jos. Este chiar posibil să mergeți mai departe adoptând aspectul de cămașă deschisă cu tricou. Dacă purtați un pulover cu gât rotund peste cămașă, puteți lăsa și în acest caz cămașa scoasă din pantaloni pentru a vă oferi un stil mai relaxat.

Atunci când vă alegeți o cămașă, trebuie să vă puneți întrebarea: „Cu ce ținute doresc să port și mai ales cum să o port?”.

Pentru că, dacă alegeți o cămașă pe care doriți să o purtați în pantaloni, trebuie să fiți atenți la lungimea acesteia. Este bine să alegeți cămașa suficient de lungă pentru a vă putea simți confortabil și liber să vă mișcați atunci când o purtați băgată în pantaloni. Puteți alege, de asemenea, o cămașă versatilă, care nu este nici prea lungă, nici prea scurtă și, prin urmare, să poată fi purtată destul de ușor atât în pantaloni, cât și în afara lor.

Lăsați un comentariu