Livrare peste tot in tara

Totul despre modă, dar și despre astrologie: Cum reușesc astrele să ne influențeze deciziile vestimentare?

Totul despre modă, dar și despre astrologie: Cum reușesc astrele să ne influențeze deciziile vestimentare?

Dacă în cadrul articolului anterior, am prezentat caracteristicile stilistice ale bărbaților născuți sub semnul zodiacal Gemeni, acum, ne-am gândit că ar fi o ocazie ideală să vorbim despre fiecare zodie în parte din prisma modei.

Așadar, fiecare zodie se diferențiază de celelalte printr-o serie de trăsături definitorii, ceea ce, la rândul său, ne influențează deciziile de zi cu zi, cele vestimentare nefiind o excepție de la regulă. Prin urmare, dacă dorești să verifici cât de compatibil ești cu propria zodie, citește informațiile de mai jos:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Cu siguranță, dacă te-ai născut sub semnul acestei zodii sau dacă ai prieteni Berbeci, știi că acești nativi sunt trendsetteri în materie de modă și de opțiuni stilistice.

Totuși, deși se bucură de un simț estetic bine dezvoltat, există șanse destul de mari ca, uneori, să ia decizii puțin prea extravagante pentru tendințele actuale.

Ce este pe placul berbecilor din punct de vedere vestimentar? Ei bine, bărbații Berbeci au o atracție pentru stilurile mai îndrăznețe, fiind înnebuniți după atenția celor din jur. Dacă la locul de muncă o cămașă albă, alături de o pereche de pantaloni slim este alegere lor favorită, în timpul liber, Bberbecii suprind prin vestimentații pe cât se poate de excentrice.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Cu toate că sunt absolut fascinați de hainele de designer și care aparțin unor branduri consacrate, cheltuind sume piperate ori de câte ori pornesc la shopping, acești nativi ar prefera să poarte ținute confortabile, cu care deja i-au obișnuit pe ceilalți.

De obicei, bărbații din zodia Taur se bucură de o construcție musculară bine dezvoltată, însă apreciază îmbrăcămintea formală și care nu iese în evidență. Care este vestimentația ideală pentru bărbatul Taur? Ei bine, un costum clasic, într-o nuanță închisă îi va atrage atenția.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Despre trăsăturile definitorii ale acestei zodii în materie de opțiuni vestimentare poți afla mai multe accesând următorul link: https://www.dovani.ro/barbatii-nascuti-in-zodia-gemeni-si-pasiunea-lor-pentru-moda. Nu uita să dai click!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Doi pași înainte și doi înapoi? Ei bine, zicala este fundamentală și în ceea ce ține de garderoba racilor.

Acești nativi își selectează ținutele în funcție de propria stare de spirit, fiind imprevizibili din punctul de vedere al stilului abordat de la o zi la alta. Deși își imaginează că într-o zi de luni vor opta pentru o vestimentație clasică, poziția astrelor din momentul în care trebuie să se hotărască efectiv s-ar putea să îi îndrepte către o opțiune mai extravagantă.

Dacă atunci când sunt bine dispuși preferă ținutele strălucitoare, care le evidențiază atuurile siluetei, există șanse destul de mari ca în stările de melancolie să aleagă vestimentații complet negre. De asemenea, racilor le place confortul, motiv pentru care cele mai populare articole pe care le cumpără le oferă o stare de bine.

Leu (23 iulie – 22 august)

Întocmai regelui junglei, simbolul acestei zodii, leii optează pentru ținute rafinate, fiind atrași de vestimentațiile bine croite, elegante și atente la orice detaliu.

Deși sunt presați de timp și trebuie să facă o alegere vestimentară cât mai repede, leii vor continua să se îmbrace cu meticulozitate.

În rândul acestor nativi, costumele și piesele de îmbrăcăminte office sau clasice sunt esențiale, fiind predominante în cadrul garderobei.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Bărbații născuți în această zodie au tendința de a face alegeri vestimentare rapide, fără a sta prea mult timp pe gânduri. Totuși, deciziile pe care le iau din această privință reușesc să fie mereu inspirate.

Cu toate că arată fenomenal în ținute îndrăznețe, bărbații Fecioară debordează de rafinament și atunci când optează pentru un stil sport sau casual.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Întruchiparea echilibrului, cei care fac parte din zodia Balanță sunt pe deplin conștienți de atuurile propriei siluete.

Fie că decid să poarte ținute relaxate sau mai ieșite din comun, aceștia țin mereu cont de contextul cu care vor interacționa. Astfel, dacă este vorba despre locul de muncă, bărbații Balanță nu vor face excepție de la regulamentul intern al firmei și nici de la codul vestimentar impus.

În timpul liber, aceștia demonstrează că sunt în ton cu moda, inspirându-se din cele mai actuale tendințe.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionii reușesc să se facă remarcați cu ușurință, fiind considerați cei mai bine îmbrăcați.

Caracterizați de o latură pasională, extrem de intensă, acest aspect este vizibil și în materie de îmbrăcăminte. Bărbații Scorpioni preferă articolele de îmbrăcăminte cât mai mulate, care să le pună în valoare trăsăturile corporale, păstrând însă o doză de ambiguitate.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Atrași de propria independență, Săgetătorii aleg să ignore tendințele din modă și să pună bazele propriului stil vestimentar în funcție de ceea ce li se potrivește cel mai bine.

Cu toate că această decizie nu le aduce întotdeauna succesul vestimentar în raport cu trendurile actuale, prin dorința de a experimenta cât mai multe, aceștia reușesc să atragă privirile celor din jur.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Fără a ieși din tiparele obișnuitului, Capricornii optează pentru vestimentații lejere, care nu îi aduce în atenția celorlalți. Aceștia nu alocă prea mult timp cumpărăturilor, fiind mai pasionați de restul activităților din viața lor.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Cu o dorință de a ieși de fiecare dată în evidență, bărbații Vărsători aleg piese de îmbrăcăminte cât mai neconvenționale.

Garderoba acestor nativi este compusă din numeroase pete de culoare, Vărsătorii nefiind dominați de teama de a șoca prin ținutele selectate.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Fiecare piesă componentă a ținutei pentru care Peștii optează le reflectă calmitatea, dar și sensibilitatea lor interioară.

Astfel, cei din această zodie acordă suficientă atenție detaliilor, remarcându-se, totuși, prin vestimentații clasice. Totodată, bărbații Pești au o pasiune pentru piesele din denim, jeanșii fiind cea mai importantă categorie de articole vestimentare din cadrul propriei garderobe.

Tu sub ce semn zodial te-ai născut? Indiferent de caracteristicile zodiei tale, te așteptăm în cadrul magazinului nostru online, www.dovani.ro, cu o colecție nouă, dedicată sezonului călduros, astfel încât să obții mereu ținute rafinate și de bun gust.

Lăsați un comentariu