Garderoba ta are nevoie de un update? Descoperă noua colecție Dovani!

Temperaturile răcoroase s-au apropiat cu pași repezi și, din păcate, e timpul să strângem din garderobă hainele subțiri, din materiale vaporoase, specifice sezonului călduros. Ei bine, după cum ne-am obișnuit și în anii din urmă, în urma unor concedii bine meritate, a unor zile de plajă călduroase și a unor mâncăruri pe cât se poate de delicioase, parcă hainele groase nu ne mai vin în totalitate. Chiar și în caz contrar, când toate piesele vestimentare din garderobă ne sunt perfecte, un element nou s-ar așeza mult mai bine pe rafturile și pe umerașele din dulapuri.

Din acest motiv, Dovani iese în întâmpinarea tuturor bărbaților aflați în căutarea unui plus de noutate pentru propria garderobă cu o colecție pe cât se poate de rafinată și de modernă. Află în continuare, cum poate contribui Dovani la update-ul garderobei tale:

 

Cămăși ușor de asortat

Indiferent de ținuta pe care ți-o dorești și de stilul pe care îl abordezi, noua colecție de cămăși marca Dovani este un aliat de încredere. Realizate din materiale de înaltă calitate, în modele, culori și imprimeuri destinate celor mai diversificate gusturi, aceste piese vestimentare sunt ideale pentru a te însoți în fiecare zi. 

Pulovere smart casual

Un pulover este mereu o idee bună atunci când doriți să vă bucurați de ținute confortabile, însă și călduroase, simultan. În cadrul unei ținute, puloverele pot fi combinate cu pantaloni office sau clasici, cu jeanși și cu cămăși smart casual. Așadar, vă puteți bucura de toamnă în adevăratul sens al cuvântului, fără a mai îndura temperaturile specifice acestui anotimp. Colecția nouă de pulovere Dovani este destinată să vă însoțească în zilele răcoroase, completându-vă garderoba cu un plus de rafinament.

 

Geci groase – numai bune de purtat în „lupta cu frigul”

Oricât de entuziasmant ar fi gândul că se apropie sărbătorile de iarnă, temperaturile sezonului toamnă – iarnă ne transmit „fiori” la propriu. În acest caz, ce poate fi mai inspirat decât completarea garderobei cu o geacă groasă, dar versatilă? Fie că vă pregătiți să ieșiți cu prietenii, fie că vă grăbiți spre locul de muncă sau, pur și simplu, dați o fugă la supermarket, gecile din colecția nouă Dovani aduc confort, rafinament și versatilitate, potrivindu-se oricărui context necesar. Accesând secțiunea Geci, din cadrul site-ului nostru, veți descoperi o gamă pe cât se poate de complexă de geci, astfel încât să luați decizia cea mai bună, indiferent de stilul care vă caracterizează de obicei.

Piesele de  îmbrăcăminte prezentate mai sus reprezintă doar o mică parte din surprizele pe care vi le-a pregătit Dovani în acest sezon. Fiecare bărbat merită să dispună de cât mai multe variante atunci când vine de modă, motiv pentru care pe dovani.ro veți găsi articole ușor de încadrat în nenumărate tipuri de ținute. 

Lăsați un comentariu