Livrare peste tot in tara

Geanta bărbătească – accesoriul definitoriu al oricărui gentleman

Geanta bărbătească – accesoriul definitoriu al oricărui gentleman

Tendințele din modă se schimbă în permanență, însă un singur lucru este cert: geanta bărbătească a devenit unul dintre accesoriile indispensabile din garderoba oricărui gentleman.

Într-adevăr, este perfect adevărat faptul că, în anii din urmă, multe persoane erau de părere că gențile sunt accesorii feminine și că doar servieta clasică le este permisă bărbaților. Ei bine, aceasta nu era decât o concepție greșită care, odată cu timpul, a dispărut.

Astfel, în prezent, geanta bărbătească promovează stilul rafinat, aducând un plus de confort, dar și de funcționalitate purtătorului.

Geanta bărbătească business – perfectă pentru zilele de la birou

Deși nu are dimensiuni foarte mari, geanta neagră se dovedește indispensabilă în acele zile încărcate la birou. Poate avea numeroase forme sau texturi, dar, indiferent de model, compartimentele sale sunt extrem de utile pentru a depozita diverse documente, telefonul de serviciu, o tabletă sau orice alte obiecte ai avea nevoie.

Fiind caracterizată printr-un stil smart-casual spre elegant, este ușor de asortat atât în vestimentațiile casual, cât și în cazul celor office.

Servieta clasică – ajutorul oamenilor de afaceri

Înainte, servieta era folosită doar pentru a transporta documente. La ora actuală, totuși, aceasta s-a transformat într-un accesoriu nu doar mai practic, ci și deosebit de estetic.      

Pentru bărbații care sunt adepții stilului clasic, precum sunt oamenii de afaceri care respectă codul vestimentar de la locul de muncă, o geantă bleumarin este extrem de potrivită, oferindu-le un plus de rafinament, dar și de confort. Spre deosebire de geanta business, servieta dispune de mult mai multe compartimente și este o idee mai încăpătoare.

Geanta casual pentru tabletă sau telefon – doza de confort necesară pentru o vacanță relaxantă

Fiind de dimensiuni relativ reduse, această geantă își demonstrează utilitatea în special în perioada de concediu, atunci când faci turul unui oraș nou sau vizitezi o locație atractivă și nu ai unde depozita telefonul, portofelul sau documentele importante.         

Oricare ar fi contextul, tipul genții pe care o preferi sau necesitatea, calitatea nu este un criteriu pe care să-l omiți. Spre a-ți exprima rafinamentul, dar și stilul, într-un mod deosebit, te sfătuim să achiziționezi doar genți din piele naturală. Acestea transmit faptul că ești un bărbat atent la detalii, care își prețuiește întotdeauna propria imagine și, mai ales, care are grijă de aspectul său.

De altfel, îți recomandăm să alegi geanta în funcție de ținuta pe care o porți, dar și de fiecare împrejurare în parte. Așa cum nu poți accesoriza geanta casual la o vestimentație elegantă, nici servieta nu funcționează prea bine alături de un outfit relaxat.

Unde găsești genți bărbătești de calitate? Nu vrem să te influențăm, însă la DOVANI, calitatea și mulțumirea clienților noștri sunt întotdeauna pe primul loc.

De aceea, te așteptăm pe site cu o colecție diversificată degenți bărbătești, în diverse culori și mărimi, astfel încât toate ținutele tale să fie accesorizate cu bun gust, iar tu să obții un look inspirat, indiferent de circumstanțe! Fie că ești în căutarea unei genți business, a unui model mai casual sau a unei serviete, noi suntem pregătiți cu o colecție absolut fabuloasă!

Lăsați un comentariu