Livrare peste tot in tara

În ce împrejurări este indispensabilă cravata?

În ce împrejurări este indispensabilă cravata?

Ți-am povestit deja, în articolul precedent, de ce sunt femeile atrase de bărbații care poartă costum, iar cu siguranță, știi și tu că stilul elegant este deosebit de versatil, în sensul că avantajează orice tip de siluetă și este ideal în numeroase contexte, nu doar în cazul celor formale.

Totuși, una dintre principalele dificultăți cu care s-ar putea să te confrunți atunci porți o ținută business sau office este legată de accesoriul potrivit pentru zona gâtului. Când este cravata obligatorie și, de asemenea, când poți renunța la aceasta vei afla în rândurile următoare:

Iată principalele situații în care ar trebui să porți cravată:

Nunțile: Deși petrecerile de nuntă nu mai sunt atât de formale ca în trecut, asta nu înseamnă că este în regulă să te îmbraci într-un outfit relaxat sau smart-casual. Cea mai bună alegere pe care o poți face este costumul, asortat bineînțeles cu o cravată care să îți scoată ținuta din zona banalului.

Ai fost invitat la mai multe astfel de petreceri în aceeași perioadă și nu ai foarte multe opțiuni din prisma vestimentației? Te sfătuim să îți asortezi costumul cu cravate imprimate și intens colorate. În acest mod, vei arăta diferit de fiecare dată și le vei atrage celor din jur atenția cu un plus de rafinament.

Evenimentele corporate: Principalul avantaj atunci când lucrezi într-o corporație este faptul că ai posibilitatea de a participa constant la petrecerile organizate în cadrul firmei. Secretul unui look inspirat este și în acest caz combinația dintre un costum business, potrivit siluetei tale, alături de o cravată bărbătească confecționată dintr-un material aparte.

Interviul pentru un job important: Dacă este un lucru cert cu privire la interviurile pentru un nou loc de muncă este faptul că prima impresie se dovedește extrem de importantă pentru parcursul tău profesional. Și ce te poate avantaja mai mult decât o cravată care nuanțează la perfecție ținuta ta office preferată?

La birou: Îți desfășori activitatea în mediul de afaceri și, implicit, trebuie să respecți cu strictețe codul vestimentar impus de către firmă? Atunci, nu uita de cravată! Chiar dacă nu poți jongla cu nuanțele costumului în funcție de propriile tale preferințe, cravata este acea doză cromatică necesară, care îți va înveseli outfit-ul! 

Bineînțeles, există numeroase alte situații în care cravata nu ar trebui să lipsească din ținuta ta. Orientează-te în funcție de locație, de persoanele cu care urmează să te întâlnești sau de fiecare context în parte.

De altfel, dacă participi la un eveniment social sau ai o întâlnire romantică, cravata nu este obligatorie. Rămâne la alegerea ta dacă porți acest tip de accesoriu sau nu.  

Întrucât suntem atenți la detalii, am luat în calcul faptul că orice bărbat are nevoie de o colecție diversificată de cravate, care să îi evidențieze stilul elegant, ori de câte ori este necesar.

Cauți un astfel de accesoriu, realizat nu doar dintr-un material de calitate, ci și cu un imprimeu care să te scoată din anonimat, indiferent de context? Te așteptăm pe site cu o gamă de cravate bărbătești, special create pentru a-ți cuceri preferințele, dar și garderoba!

Lăsați un comentariu