Livrare peste tot in tara

Tu știi care sunt cele mai populare culori în această iarnă? Nu rata tendințele cromatice ale sezonului răcoros!

Tu știi care sunt cele mai populare culori în această iarnă? Nu rata tendințele cromatice ale sezonului răcoros!

Bărbatul rafinat, care nu își neglijează aspectul fizic și care optează pentru un look modern, indiferent de situație. Aceasta este principala definiție care reușește să ne aducă în prim plan în moda masculină din această iarnă o serie de tendințe reinventate. Hai să vedem despre ce este vorba:

Trendurile cromatice pentru bărbați în sezonul rece pornesc de la nuanțe reci, clasice și ajung până la culori inedite, așa cum sunt cele metalice.

Care sunt principalele tonuri asupra cărora trebuie să se orienteze bărbații în iarna anului 2019? Ți-am pregătit în rândurile ce urmează un scurt ghid pentru cei care doresc să își actualizeze garderoba din anotimpul răcoros. Hai să vedem despre ce este vorba mai exact:

Maro – nuanța vedetă a iernii

Revenind cu succes în atenția caselor de modă, maroul este regăsit sub numeroase variații, începând de la bej și până la nuanța ciocolatei.

Fiind ușor de asortat, dar și în ton cu anotimpul, această culoare poate fi introdusă în vestimentația ta atât din prisma accesoriilor (curele, eșarfe, ceasuri, cravatepantofi sau ghete), cât și din punctul de vedere al pieselor de îmbrăcăminte (paltoane, pantaloni, veste, etc).

Totuși, pentru a obține un look inspirat, este recomandat să asortezi tonurile de maro cu nuanțele complementare, așa cum sunt albastru, turcoaz, verde.

Negru – mereu o alegere sigură!

Cine spune că negru este o nuanță sobră? În realitate, este alegerea perfectă pentru bărbații eleganți, caracterizați printr-un stil clasic, mereu siguri pe sine.

Bineînțeles, acest lucru depinde în mare măsură și de tipul articolelor de îmbrăcăminte, însă negru rămâne o variantă rafinată, indiferent de situație. Pornind de la încălțăminte, accesorii și până la piesele vestimentare de bază, negru poate fi încadrat cu ușurință în propria garderobă.

Carourile – doza de optimism necesară pe timp de iarnă!

Chiar dacă sezonul rece este considerat un anotimp destul de anost, asta nu înseamnă că și vestimentațiile trebuie să reflecte aceasta. Așadar, cu siguranță, te vei bucura să afli că acest tip de imprimeu a redevenit la modă!

Fie că optezi pentru carouri în culori aprinse sau în diverse combinații de bleumarin, maro și negru, acestea te pot însoți atât în vestimentațiile potrivite pentru birou, cât și în outfit-urile elegante sau casual.

Culorile metalice – elementul de noutate în garderoba bărbătească!

Fiind de mult o opțiune vizată de bărbații care doreau să iasă din tipare, caracterizați prin alegeri extravagante, în acest sezon, nuanțele metalice se bucură de toate șansele pentru a deveni o adevărată atracție.

Totuși, indicat ar fi să îți selectezi cu grijă piesele vestimentare metalizate, fiind ideale, în special, în cazul ținutelor de petrecere.

Prin urmare, ție care dintre culorile populare din această iarnă ți se par mai potrivite pentru propriile ținute? Nu uita că tendințele trebuie adaptate în funcție de stilul personal, dar și după caracteristicile siluetei.

Dacă dorești să fii mereu la modă, dar și să îți actualizezi garderoba cu articole de înaltă calitate, la prețuri avantajoase, nu ezita să accesezi www.dovani.ro magazinul online care te ajută să îți definești stilul!

Lăsați un comentariu