Piese vestimentare esențiale în toamna anului 2021

Piese vestimentare esențiale în toamna anului 2021

Se pare că am ajuns în perioada când avem nevoie mai mult decât oricând de articole vestimentare calitative și suficient de groase pentru a ne oferi confortul termic de care avem nevoie.

Datorită faptului că nu de puține ori ofertele din mediul online, dar și din magazinele fizice ne fac cu ochiul, suntem mereu tentați să aderăm la modă și să achiziționăm poate cele mai nepotrivite articole pentru un stil masculin impecabil.

Ei bine, în aceste rânduri vom discuta despre acele articole vestimentare alături de care niciun bărbat nu va da greș, indiferent că cel în cauză se identifică cu un stil casual sau cu unul elegant.

Cu ce începem?

Regula de bază cu care trebuie să începem este „minimul este mai bun decât excesul”, fără doar și poate atuni când poate nu suntem înzestrați cu adevărate talente într-ale modei. Se întâmplă nu de puține ori să întâmpinăm dificultăți când vine vorba de completarea unor ținute în sezonul rece deoarece paleta cromatică se poate extinde în prea multe direcții.

Așadar, este important să păstrăm nota cromatică la minim pentru a nu încărca inutil și excesiv vizual totul.

Element esențial în garderoba masculină – geaca

Începând cu toamna târzie și până în primăvară, temperaturile nu sunt atât de prietenoase pe cât ne-am dori, însă nu putem contesta faptul că multe persoane adoră sezonul rece, exact pentru această severitate a vremii.

Cu toate acestea, este important ca fiecare dintre noi să se gândească, să analizeze în detaliu și să aleagă o geacă pentru a putea fi purtată cu succes nu doar un sezon.

Confortul termic este esențial când discutăm despre o geacă potrivită sezonului toamnă-iarnă. De asemenea, când mizezi pe o geacă asigură-te că ai cu ce să o asortezi, cu tenisi sau jeans pentru zilele de weekend sau ghete și pantaloni de stofă pentru un moment mai special.

Fără îndoială ai nevoie de puțină creativitate și să îți cunoști, bineînțeles, stilul vestimentar. Gecile pot aduce un aspect deosebit ținutelor pe care le abordezi în sezonul rece, în special dacă tinzi spre a intra în posesia uneia dispuse cu o culoare mai contrastantă.

Pentru combinațiile mai îndrăznețe, trebuie să iei în calcul ceea ce se află deja în garderoba ta, altfel, riști să descoperi că investiția nu a fost atât de utilă dacă tot ceea ce ai deja în șifonier nu se potrivește.

Oricât de mult ne-ar plăcea culorile vii, chiar și când vorbim de sezonul rece, este mai sigur să mizăm pe variante de gri, bleumarin, negru, maro, deoarece acestea nu vor presupune compromisuri sau bătăi de cap.

Gecile au un avantaj care primează în fața altor articole de îmbrăcăminte pentru sezonul rece, și anume puterea de comprimare a căldurii.

Astfel, pentru un articol destul de ușor ca și greutate, reușește să încălzească și să mențină temperatura organismului extrem de bine.

Puloverele – mereu ușor de asortat în ținute

Pentru a ne asigura că facem mereu alegeri potrivite, este primordial să ne focusăm atenția pe tipul materialului, culori și preț.

Materialul textil din care este realizat un pulover va decide durata de viață a acestuia, maniera în care se va așeza pe trup și rezistența după nenumărate cicluri de spălare.

Culorile puloverelor sunt criterii preferențiale care, de cele mai multe ori reușesc să reflecte simțul estetic, stilul personal și atenția la detalii.

Maro, gri, bleaumarin sunt nuanțe universale care pot fi combinate cu succes la orice ținută. Acestea oferă un grad înalt de versatilitate, fapt care pentru unele persoane înseamnă extrem de mult.

Pentru a obține ținute excelente, sezonul rece ne oferă ocazia de a suprapune elementele noastre favorite. În cele din urmă, vom observa cât de simplu ne putem simți bine din punct de vedere al confortului termic, dar și excepțional datorită echilibrului vizual creat.

Ce încălțăminte vom purta în sezonul rece?

Ei bine, când vine vorba de încălțăminte, în principal atenția ni se focusează pe confort.  

Așadar, oricât de mult te-ar atrage unele încălțări, ai grijă ca acestea să nu fie strâmte pe picior. Este de la sine înțeles că în sezonul rece suntem nevoiți să purtăm șosete cât mai groase, deci degetele vor avea nevoie automat de libertate pentru a se putea mișca.

O altă considerentă la fel de importantă la acest capitol este rezistența încălțămintei. Acest criteriu este oferi în primul rând de materialul utilizat la fabricare, cât și de cusături și îmbinări.

Nuanțele nepretențioase sunt cheia către o viață lungă pentru încălțăminte. Calitatea este punctul critic, nuanțele pot fi alese întotdeauna pentru a fi în concordanță cu paleta cromatică existentă deja în garderobă.

Noua Colecție Dovani vă vine în ajutor cu elemente vestimentare ideale sezonului rece. Noua perspectivă pune în valoare atât stilul casual, cât și pe cel elegant cu note sport redate de articole lejere și comode.

Iar pentru stilul elegant nimic mai excepțional nu poate exista decât o colecție plină cu nenumărate variante din care orice bărbat poate alege exact ce i se potrivește.

Noua Colecție Dovani urmărește să cuprindă un întreg complex de stiluri bărbătești pentru a transforma și mulțumi orice persoană, indiferent de standare.

Acum este momentul perfect pentru a descoperi cât de bine ne putem simți în articole casual, deoarece contextul ne pune în postura de a descoperi o altă fațetă a confortului de acasă.

Așadar, dacă îți plac articolele vestimentare ideal pentru timpul petrecut acasă, acum ai posibilitatea să găsești exact ce îți place și te reprezintă în colecția Dovani.

Atenția la materialele din care sunt confecționate articolele vestimentare

Există nenumărate opțiuni pentru a ne mulțumi cu alegerile făcute, însă, este primordial să mizăm pe articole vestimentare din bumbac, lână sau alte materiale naturale care aduc cu adevărat un plus în garderobă.

În plus, și încălțămintea are rolul său în ecuație, de aceea, asigurați-vă că nu vă lipsește o pereche, cel puțin, de ghete calitative realizate din piele naturală.

Impermeabilitatea și rezistența materialului sunt caracteristici importante care-și vor spune cuvântul odată cu trecerea anilor.

Țineți cont de micile sfaturi oferite în aceste rânduri pentru a vă bucura din plin de îmbrăcămintea și încălțămintea preferată.

Lăsați un comentariu